+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Atlantis The Palm 5*, Palm Jumeirah
*****

Amplasare hotel: 

 
Hotelul Atlantis The Palm***** este unul dintre cele mai mari si mai luxoase unitati de cazare din Dubai, situat pe faimoasa Dubai Jumeirah Palm Island, hotelul de 5 stele Atlantis ofera privelisti magnifice ale Golfului Persic. 
Hotelul se afla la 3 km distanta fata de  Emirates Golf Club, iar fata de Dubai Mall la 20 de minute de mers cu masina.

Descriere: 

   Hotelul Atlantis The Palm***** este locul ideal atat pentru pentru calatorii de afaceri cat si pentru cei de agrement. Piscine, restaurante si baruri sunt stabilite in superbele gradini ale hotelului tropicale, oferind servicii de lux pentru relaxare si destindere.

Structura de cazare: 

 
In structura de cazare a Hotelului Atlantis The Palm***** exista 1373 camere spatioase si 166 apartamente. Fiecare camera de hotel este conceput cu influente oceanice si arabe, complet cu vederi spectaculoase la apele de azur ale Golfului Arabiei sau Palm Jumeirah.
Hotelul Atlantis The Palm***** are o tema distincta acvatica care continua pe tot parcursul de cazare. Toate camerele au decor arabesc si paturi mari.

Facilităţi hotel: 

 
Hotelul Atlantis The Palm***** pune la dispozitia clientilor sai 17 restaurante si baruri cu bucatari de renume mondial, Atlantis este cu adevarat o destinatie culinare cu restaurante fine. Bucataria de talie mondiala servesc bucatarie catalana, italiana si frantuzeasca. Restaurantul premiat Nobu serveste mancare moderna japonea.
Hotelul Atlantis Palm***** din Dubai dispune de un labirint subacvatic si de cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu, cu tobogane aproape verticale si torente involburate. Hotelul mai are in dotare un centru spa cuprinzator care ofera tratamente faciale si corporale, precum si sala de gimnastica care dispune de antrenori personali de fitness.
 

Facilităţi camere: 
  • baie proprie,
  • televizoar cu ecran plat cu receptie prin satelit,
  • balcon cu vedere panoramica.

 

Locatie Atlantis The Palm 5*, Palm Jumeirah