+(373)22 925-529+(373)22 924-429
 • Română
 • Русский

De la

515
EURO
Mese incluse: 
HB
Tip vacanţă: 
Circuite
Oraș plecare: 
Bucureşti
Tip Transport: 
Avia

Rezervează

Religie, istorie, traditie intr-o calatorie in “TARA SFANTA” I S R A E L 2015

Detalii ofertă: 

ZIUA 1: BUCURESTI – BETHLEEM

Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:30, cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa El Al: Bucuresti 10:45 – Tel Aviv 13:15. Transfer aeroport – Ierusalim. Tur panoramic in jurul portilor Sfintei Cetati.

 Cina si cazare la Hotel Scheperd ctg.”turist”/similar/ in Bethlehem.

ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM

Mic dejun. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a Criptei “unde Dumnezeu S-a facut Om”, pentru Mantuirea noastra (aici se afla o icoana a Maicii Domnului ”Aparatoarea Betleheemului”, facatoare de minuni). Biserica romano-catolica Sf. Ecaterina, Grota Laptelui. Vizita la Ein Karem, “patria Sf. Ioan Botezatorul”. Vizitarea Bisericii si a Criptei in care s-a nascut “cel mai mare om nascut dintr-o femeie” si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul - Cina cea de taina, Mormantul Marelui Rege David. Vizita la Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 3: IERUSALIM 

Mic dejun. Deplasare la Ierusalim. Incepem Pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor; vizita la Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flavit (Domnul a plans), Biserica Natiunilor (Agoniei) cu Gradina Ghetsimani. In continuare Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Incheiem ziua aprinzand o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 4: IERUSALIM  – JERIHON – MAREA MOARTA – TIBERIAS

Mic dejun. Deplasare Bethleem – Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Jerihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco – Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” (intrare 2 EURO/persoana) si Biserica si Caminul Romanesc de la Jerihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sf.Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 45 minute (posibilitati baie in Marea Moarta). Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. Yardenit– vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea la Hotel ctg.”turist” in Tiberias.

ZIUA 5: CAANA GALILEII – NAZARET – CAPERNAUM

Mic dejun. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Nazaret. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sf. Gavril cu Izvorul  Mariei – pictata de Fratii Morosanu in anul 1977 si a Bisericii Catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru. Tabha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. OPTIONAL, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (cca .10 EURO/persoana) cu o copie a ”Barcii lui Iisus”, pe apele Sfinte ale Marii Galileii si vizita la Capris – fabrica de aur si diamante.

 Cina si cazare la hotel in Tiberias.

ZIUA 6: TIBERIAS – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV.

Mic dejun. Parasim orasul Tiberias si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (5 EURO/persoana, se achita la Agentie). Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate, vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa EL AL: Tel Aviv 17:40 - Bucuresti 20:35.

Preţ/sejur/persoană/tip cameră: 
PerioadaPreţValutaTip cameraNr. nopti
02 Iun 2015 to 07 Iun 2015
515
EURO
Double Standart
5
06 Noi 2015 to 11 Noi 2015
515
EURO
Double Standart
5
Servicii incluse: 

SERVICII INCLUSE:

 • Transport avion Compania El Al, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • Asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun  si cina) in hoteluri cat.”turist”echivalent: 3*sup./4*: 3 nopti in Bethleem, 2 nopti in Tiberias;
 • Transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
 • Intrari la obiectivele precizate in program;
 • Ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim;
 • Insotitor roman de grup/Tour Leader.
Remarcă: 

NU SUNT INCLUSE,DAR SUNT OBLIGATORII:

 • Taxele de aeroport : 155 EURO/persoana (pot suferi modificari);se achita la Agentie,
 • Transfer taxi/microbuz Muntele Tabor: 5 EURO/persoana;se achita la Agentie
 • Tips” (bacsisuri) se obisnuieste in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului Agentiei locale;
 • Asigurarea medicala;