+(373)22 925-529+(373)22 924-429
 • Română
 • Русский

De la

420
EURO
Valabilă de la: 
17 Oct 2013
Mese incluse: 
BB
Tip vacanţă: 
Programe Tineret
Oraș plecare: 
Bucureşti
Tip Transport: 
Autocar

Rezervează

Un tur al pietelor de Craciun din Europa

Detalii ofertă: 

Pietele de Craciun sunt experiente incantatoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfatare a simturilor, patrunzand pana in adancul sufletului. Fiecare oras are o Piata de Craciun unica, presarata cu savoarea traditiilor si a produselor locale. Faceti o plimbare printre tarabele frumos decorate, incercati un Bratwürst sau un Frankfürter cu savoare locala, beti o cana de Glühwein si simtiti-va din nou copii, in preajma bradul impodobit si a cadourilor viu colorate.

26 Noiembrie | Bucuresti – Budapesta

 

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire la Budapesta seara, in functie de conditiile de trafic si procedurile vamale. Cazare Hotel Expo 4* sau similar Budapesta.

 

27 Noiembrie | Budapesta – Viena

 

Mic dejun. Plecare catre Austria si Tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan.  Dupa turul de oras, timp liber pentru Vizitarea Pietei de Craciun. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Profitati de aceasta ocazie pentru a face un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului si, de ce nu, o plimbare pe celebra artera comerciala Mariahilferstrasse care, in aceasta perioada, isi primeste oaspetii in straie de sarbatoare. Cazare Hotel Austria Trend Bosei 4* sau similar Viena.

 

28 Noiembrie | Viena – Salzburg

 

Mic dejun. Excursia continua spre Salzburg. Tur de oras Salzburg pentru a vizita Palatul Mirabell, gradinile Mirabell, Domul din Salzburg, Residenz, Cetatea din Salzburg, casa in care s-a nascut Mozart, etc. Dupa turul de oras, vizitarea Pietei de Craciun. O atmosfera de basm intr-o lumina incantatoare in orasul lui Mozart. Artizanat, jucarii, ornamente traditionale, muzica si voie buna, toate va asteapta in acest magnific oras. Cazare hotel Star Inn Salzburg Airport 3* sau similar.

 

29 Noiembrie | Salzburg – Munchen

 

Mic dejun. Excursia continua spre Munchen. Tur de oras Munchen – capitala Bavariei: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber la dispozitie. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Express by Holiday Inn 3* Munchen-Messe sau similar.

 

30 Noiembrie | Munchen – Piata de Craciun

 

Mic dejun. Zi libera pentru Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz – Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania.  Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. Cazare Hotel Express by Holiday Inn 3* Munchen-Messe.

 

01 Decembrie | Munchen – Rothenburg – Nürenberg

 

Mic dejun. Dupa micul dejun ne indreptam catre „Orasul Craciunului” – Rothenburg. Un orasel traditional german, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara, tot timpul anului. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval, pentru toti cei care vor sa traiasca o experienta cu adevarat magica. Dupa o plimbare pe stradutele inguste, luminate intr-o feerie de culori si un tur prin Piata de Craciun, va sugeram o vizita la Muzeul Craciunului – o adevarata comoara a Germaniei. Dupa-amiaza, plecare din Rothenburg spre Nürenberg. Cazare Hotel Acom Nurenberg 3* Superior sau similar.

 

02 Decembrie | Nürenberg – Praga

 

Mic dejun. Dimineata vizitarea orasului. In fiecare an, cea mai veche dar si cea mai renumita piata de Craciun din Germania se deschide in Nürenberg printr-un ceremonial fastuos transmis peste tot in lume prin intermediul televiziunilor. Timp liber pentru vizitarea Pietei de Craciun. Dupa pranz plecare spre Praga. Cazare Hotel Duo 4* sau similar Praga.

 

03 Decembrie | Praga

 

Mic dejun. Tur de oras Praga: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit – simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, „Golden Lane“ – strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa turul de oras, vizitarea frumoasei Piete de Craciun din centrul istoric. Cazare Hotel Duo 4* Praga.

 

04 Decembrie | Praga - Budapesta

 

Mic dejun. Dupa micul dejun, plecare spre Budapesta. In acest maret oras de pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Seara, optional, Croaziera pe Dunare cu cina la bordul navei (welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare). Tarif: 30 € /persoana (transfer inclus). Cazare Hotel Expo 4* Budapesta.

 

05 Decembrie | Budapesta – Bucuresti

 

Mic dejun. Dupa micul dejun plecare spre Bucuresti pe acelasi traseu. Sosire seara, in functie de conditiile de trafic si procedurile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

Preţ/sejur/persoană/tip cameră: 
PerioadaPreţValutaTip cameraNr. nopti
26 Noi 2013 to 05 Dec 2013
420
EURO
Double Standart
9
Servicii incluse: 
 • Ghid roman insotitor
 • Transport cu autocar 4*
 • 9 nopti cazare cu mic dejun la Hoteluri de 4* si 3* conform Programului Excursiei
 • asigurarea medicala
 • Tur de oras Viena
 • Tur de oras Salzburg
 • Tur de oras Munchen
 • Tur de oras Praga
 • Vizitarea Pietei de Craciun din Viena
 • Vizitarea Pietei de Craciun din Salzburg
 • Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen
 • Vizitarea Pietei de Craciun din Rothenburg - "Orasul Craciunului"
 • Vizitarea Pietei de Craciun din Nurenberg
 • Vizitarea Pietei de Craciun din Praga
 • Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta      

 

Nu sunt incluse:

• transfer Chisinau – Bucuresti - Chisinau

• Biletele de intrare la obiectivele turistice