+(373)22 925-529+(373)22 924-429
 • Română
 • Русский

De la

795
EURO
Mese incluse: 
BB
Tip vacanţă: 
City Break
Oraș plecare: 
Chişinău
Tip Transport: 
Avia

Rezervează

CIRCUIT FRANTA- PROVENCE VARA 2015

Detalii ofertă: 

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 07:20:30 pentru imbarcare zbor direct cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora 11:05, transfer si cazare la hotel 3*. Dupa-amiaza, vom explora, impreuna cu insotitorul de grup, Nisa - un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Seara, plimbare pe vestita Promenade des Anglais si prin zona veche a orasului.

Ziua 2: NISA – CANNES –MARSILIA

Dupa micul dejun, ne indreptam spre Cannes intr-un peisaj feeric marginit de apele limpezi ale Mediteranei si versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor ce se continua cu Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si iachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Dupa-amiaza, ne continuam drumul spre Marsilia. Cazare la hotel 3*. 

Ziua 3: MARSILIA

Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot. Optional, va propunem excursie la Chateau d’If, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo. Cazare.

Ziua 4: MARSILIA – NIMES

Dupa micul dejun, plecam spre Nimes. Pe drum, oprire pentru admirarea marelui apeduct roman, “Le Pont du Gard”. Dupa-amiaza, sosire in Nimes, tur pietonal cu insotitorul de grup. Nimes este un fost oras roman, pastrandu-se aici structuri precum arenele romane care seamana cu Colosseumul din Roma si Maison Carree, un templu construit in secolul I. Seara, cazare la hotel 3*.

Ziua 5: NIMES - AVIGNON – AIX EN PROVENCE

Mic dejun. Astazi plecam spre Aix en Provence, insa pe drum vom face o scurta oprire in Avignon, resedinta papilor din Franta Medievala. Tur pietonal prin centrul orasului. Dupa amiaza plecam spre Aix en Provence. Cazare la hotel 3*.

Ziua 6: AIX EN PROVENCE - NISA

Mic dejun. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aristocratiei franceze. Dupa-amiaza, plecam spre Nisa. Sosire seara in Nisa, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 7: MONACO

Mic dejun. Optional, excursie la Monaco pe parcursul careia vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo. La retur, oprire la fabrica de parfumuri Fragonard si o scurta vizita in satul suspendat Eze. Pret informativ (minim 20 participanti): 65 EURO/ persoana.

Ziua 8: NISA – MONACO – BUCURESTI

Mic dejun. La 09:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom spre Bucuresti cu plecare la ora 12:00. Sosire la Bucuresti la 15:25.

 

Preţ/sejur/persoană/tip cameră: 
PerioadaPreţValutaTip cameraNr. nopti
09 Iul 2015 to 17 Iul 2015
795
EURO
Double Standart
7
06 Aug 2015 to 14 Aug 2015
795
EURO
Double Standart
7
Servicii incluse: 

Plecari: 09 iulie, 06 august 2015

SERVICII INCLUSE:  

 • transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti – Nisa si retur cu compania Tarom
 • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Nimes, 1 noapte in Aix en Provence
 • tur panoramic de Marsilia de jumatate de zi cu ghid local
 • tururi pietonale cu insotitorul de grup in Nisa, Cannes, Aix en Provence si Avignon
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • insotitor roman de grup

 

Remarcă: 
 

NU SUNT INCLUSE: 

 • taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 • asigurarea medicala /asigurarea storno
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

 • Bucuresti 09:20 – Nisa 11:05
 • Nisa 12:00 – Bucuresti 15:25