+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

De la

485
EURO
Mese incluse: 
BB
Tip vacanţă: 
Circuite
Oraș plecare: 
Chişinău
Tip Transport: 
Autocar

Rezervează

Circuit in Europa !!!

Detalii ofertă: 
Circuit European 2015
împreună cu Enjoy Travel
 
Chisinau – Budapesta – Viena – Praga – Amsterdam – Bruxelles – Paris – Chisinau
 
data plecării din Chișinău: 23.10.2015
 
Enjoy Travel vă invită să vă aventurați într-un tur senzațional prin cele mai frumoase capitale ale Europei!
 
Preț spre achitare (preț per persoană): Hotel 3*
Cameră DBL: 485€
Copil pînă la 12 ani: 444€
Achitare adițională pentru cameră SGL: 115€
Achitare adițională pentru extra loc în autocar: 100€
 
 
1-a zi Plecare din Chișinău
 
 
2-a zi Sosire în Budapesta. Tur excursional al orașului – unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și din lume. Principalele simboluri ale orașului sunt: Piața eroilor – unul din cele mai vizitate obiective turistice din Budapesta și se află în fața parcului Central la capătul Bulevardului Andrassy, una dintre străzile cele mai importante din Budapesta. Piața Eroilor este parte a Patrimoniului universal UNESCO; urmează Castelul Huniarzilor, clădirea Parlamentului Ungar, teritoriul orașului Buda, Palatul Regal și Bastionul Pescarilor ce privesc maiestuos spre apele albastre ale Dunării și încheiem cu Dealul Gellert.
Cazare la hotel. Timp liber. Shopping.
 
 
3-a zi Mic dejun. 08:30 Pornire spre Viena. Tur panoramic al orașului, în timpul căruia urmează să vizităm atracțiile istorice din capitala Austriei: Parlamentul, Primăria, Opera din Viena, Palatul Hofburg – fosta reședință a împăraților de Habsburg, Piața Maria Tereza, Catedrala Sf. Stefan, Muzeul de Istorie, celebra Casă Hundertwasser – o casă în culori vesele și forme organice, care își propune să apropie omul de natură într-o relație de armonie. Liniile drepte sunt înlocuite cu linii curbe moi, alături de un joc interesant de suprafețe și texturi; urmează cartierul ONU, parcul Prater. Timp liber. Transfer spre Praga. Cazare la hotel.
 
 
4-a zi Mic dejun. Eliberare camere. 10:00 Tur panoramic al orașului Praga. Vom vizita Catedrala Sf. Vita, Vclava și Vojtcha, Piața Wenceslas, Turnul de pulbere, Piața orașului vechi, Biserica Sf. Nicolae, Podul Carol care este cel mai important si mai popular obiectiv din Praga; Piața Primăriei, Catedrala Maicii Domnului, Ceasul Astronomic cu sfinți – care este situat pe zidul sudic al Primăriei. Monumentul exercită o puternică atracție asupra turiștilor, acest lucru datorându-se faptului că de fiecare dată când sunt anunțate orele, are loc un adevărat spectacol animat care atrage ca un magnet toți turiștii aflați in apropiere. Timp liber.
21:00 Plecare de lîngă Hotel. Transfer de noapte spre Amsterdam.
 
 
5-a zi Sosire în Olanda. Turul începe cu o ușoară introducere în această țară spectaculoasă, cu o vizită la morile de vânt în satul Zaanse Schans – perla Olandei de Nord. Zaanse Schans ne va arunca în Olanda secolului al XVII-lea. Aici vom găsi cinci mori vechi, de vânt care încununează malurile râului Zaanse, cu ajutorul cărora băștinașii locali, prelucrează plăcile de cherestea, bat untul, și produc celebrul mustar zaanse, exact cum o făceau strămoșii lor. Morile de vânt în Olanda, repezintă viața! Tot aici vom fi plăcut surprinși sa găsim în micile căsuțe, de culoare verde, producătorii autohtoni ai faimosuluii cașcaval olandez. Urmează fabrica renumiților papuci olandezi din lemn – „clogs”, unde vom urmări cum meșterul iscusit sculptează dintr-o banală bucată de lemn, o pereche de papuci de toată frumusețea …
Sosire în Amsterdam – tur panoramic al orașului, care ne așteaptă ca să ne farmece cu vechile sale clădiri, străzi pietruite, nenumăratele canale, diguri, care se află la 3 metri sub nivelul mării, cu o mulțime de parcuri și piețe de flori. Urmează să vizităm Piața Dam și Palatul Regal, celebrul muzeu de stat Rijksmuseum și Casa Rembrandt, cartierul evreiesc și fabrica de diamante, moștenitoarea vechilor tradiții de prelucrare a bijuteriilor!
Cazare la hotel. Timp liber!
 
 
6-a zi Mic dejun. 09:00 Pornire spre Belgia. Urmează să facem cunoștință cu renumitul oraș Bruxelles – construit în formă de inimă, pe cele șapte coline! Istoria frumuseții acestui oraș a luat naștere secole în urmă, fiind clădit piatră cu piatră. Capitala Belgiei, este un oraș multicultural și multilingv, sediu al Parlamentului European și al Comisiei Europene. Este un amestec de vechi și nou, de tradițional și internațional, de străduțe înguste și bulevarde largi, regalitate și democarție, ce fac din Bruxelles o capitală cu totul și cu totul specială ce poate aspira cu ușurință la titlul de capitala de facto a Europei. Vom vizita Parcul Jubileului, Palatul Regal, Basilica Sacre Coeur, Catedrala St. Michel – o bijuterie a arhitecturii gotice datand din secolul XIII, Palatul de Justitie, Manneken Pis – mica statuie de bronz reprezinta simbolul orasului, Grand Place – impresionanta piata medievala, una dintre cele mai frumoase din Europa inconjurata de cladiri cu vechimea de 300 de ani, Primaria.
Transfer spre Paris. Cazare la hotel. Timp liber.
 
 
7-a zi Mic dejun. Transfer în centrul orașului pentru un tur panoramic cu ghid local. Parisul este considerat de mulți turiști cel mai frumos oraș al Europei. Vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame ce adăpostește statuia Fecioarei Maria din marmură albă care a fost creată de marele Michelangelo, Palatul de Justiție, Champs Elysee, maiestuosul Turn Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Cartierul Latin: Universitatea Sorbonna, Place de la Concorde, Grădina Luxemburg – o grădină privată deschisă publicului și Podul Alexandru al III-lea – pod decorat cu felinare, ingeri si nimfe. Timp liber.
* Vă recomandăm să vizitați Cabaret-ul ” Moulin Rouge”, cel mai cunoscut cabaret din belle epoque, care i-a scandalizat pe cetățenii respectabili și i-a atras în Montmartre pe artiști si pe boemi.
8-a zi Mic dejun. Timp liber.
Recomandăm excursiile:
* Disneyland – împărăția minunilor
* Palatul Versailles – simbol al monarhiei absolute, unul dintre cele mai remarcabile monumente din Franța, nu numai prin frumusețe, ci și prin prisma evenimentelor.
Seara, pornire spre Budapesta. Transfer de noapte.
 
 
8-a zi Sosire Budapesta. Cazare la hotel. Timp liber.
Recomandăm excursiile:
* Baia termală Szchenyi, unul dintre cele mai mari complexe de baie din Europa, este prima baie termală din partea pestană a oraşului. Izvorul termal a fost descoperit în 1879, este cel mai adânc şi cel mai cald izvor din capitală (74-75 C). Clădirea băii a fost construită în stil neobaroc în 1913, bazinul de înot datează din 1927. Datorită temperaturii plăcute a apei şi partea în aer liber a băii este foarte populară şi în timpul iernii. Destinație ideală pentru spa și wellness.
* Vizitarea Centrelor Comerciale: West End City Center, Alle …
 
 
9-a zi Mic dejun. Pornire spre Chișinău.
 
 
10-a zi Sosire la Chișinău aproximativ orele 22:00.
 
 
 
 
Preţ/sejur/persoană/tip cameră: 
PerioadaPreţValutaTip camera
23 Oct 2015 to 01 Noi 2015
485
EURO
Double Standart
Servicii incluse: 
Prețul include:
– Transport și Transferuri conform programului
– Cazare 6 nopți în hotele de categorie 3*
– Ghid excursional pe durata turului
– Alimentare conform programului (mic dejun)
– tururi panoramice: Budapesta, Viena, Praga, Amsterdam, Bruxelles, Paris
– excursie Satul olandez – Zaanse Schans
– Asigurare medicală
Adițional se achită:
– Biletele din transportul public
– Biletele de intrare la muzee și de la excursiile facultative
– Alimentarea în-afara programului
 
Remarcă: 
IMPORTANT:
Locurile din autocar sunt repartizate conform realizării cererii după principiul primul sosit – primul deservit
Ocuparea locurilor în autocar se face conform biletelor de îmbarcare.
Agenția își rezervă dreptul de a modifica nesubstanțial programul sau excursiile din tur.
Turistul poartă răspundere financiară pentru deteriorarea obiectelor din hotel sau autocar.
În autocar nu se oferă băuturi fierbinți.
Pe durata întregului transfer se vor efectua staționări la fiecare 3 – 3.5 ore, în timpul cărora veți putea procura băuturi fierbinți sau cafea.