+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

De la

118
EURO
Mese incluse: 
BB
Tip vacanţă: 
City Break
Oraș plecare: 
Chişinău

Rezervează

Targul de Craciun 2013 la Bruxelles - cel mai original din Europa!

Detalii ofertă: 

Cel mai nastrusnic targ de Craciun din Europa este la Bruxelles.

Spre deosebire de Pietele de Craciun din Germania sau Alsacia, Targul de Craciun din Bruxelles nu are o traditie indelungata in schimb este  recomandat ca fiind cel mai… original din Europa.

Spre deosebire de Pietele de Craciun din Germania sau Alsacia, Targul de Craciun din Bruxelles nu are o traditie indelungata. In schimb, tour-operatorii il recomanda ca fiind cel mai… original din Europa.

La Targul de Craciun de la Bruxelles nu lipseste nici bradul frumos impodobit. An de an este adus intr-un colt sau altul al Europei. Anul trecut, bradul de Craciun  din Grand Place de la Bruxelles a fost adus din Germania si a avut 18 metri inaltime si peste 5  tone. A fost decorat cu ornamente in valoare de 5.000 de euro.

Intitulata “Placerile Iernii”, Piata de Craciun de la Bruxelles se intinde pe mai bine de doi kilometri si include animatii stradale, concerte, patinoare in aer liber si degustari de preparate in braseriile din oras. 

Aproximativ 240 de standuri propun vizitatorilor cadouri de sarbatori, preparatele traditionale, dar si faimoasa ciocolata belgiana, care de Craciun vine cu noi arome. Produsele de artizanat sunt creatii provenite din Provence, Elvetia, Irlanda si Austria. In plus, in timpul weekendurilor aici au loc reprezentatii folclorice, dar si numeroase concerte si spectacole de teatru in strada.

 

Te poti delecta cu toate aceste gustosenii specifice la un superpret!

 

Scandinavia 3* RO – 118 eur/pers

Chao Chow Palace 3* BB – 129 eur/pers

Van Belle 3* RO – 136 eur/pers

Georges V 3* BB – 137 eur/pers

Preţ/sejur/persoană/tip cameră: 
PerioadaPreţValutaTip cameraNr. nopti
05 Dec 2013 to 09 Dec 2013
118
EURO
Double Standart
4
Servicii incluse: 
  • cazarea 4 nopti
  • masa BB sau Ro conform ofertei hotelului
  • asigurarea medicala
Remarcă: 

Aditional se achita viza si transportul.