+(373)22 925-529+(373)22 924-429
 • Română
 • Русский

De la

925
EURO
Valabilă de la: 
07 Noi 2019 to 23 Apr 2020
Oraş plecare: 
Chişinău

Rezervează

Tur vinicol-turistic in Caucaz!!!

Când pronunțăm cuvântul „Caucaz”, ne imaginam imediat un caleidoscop al peisajelor luxuriante ale vârfurilor de munte acoperite cu ceață, un șir aromat de bucate, balade sufletești ale păstorilor bătrâni, umplute cu oxigen de un aer transparent. O atmosferă magică, aproape mistică, pătrunde în orașele și satele originale din această regiune, unde ușile caselor , cu vârf alb, sunt deschise larg cu gazdele primitoare. Caucazul este întotdeauna despre munți- fără sfârșit, frumos, inaccesibili ...

Plecare pe 23 Aprilie

1 zi

Sosire la Baku. Transfer la hotel. Check in hotel. Odihna după zbor.

2 zi

Tur panoramic prin Baku

Turul orașului începe cu autobuzul către principalele atracții din Baku. Incepem traseul de-a lungul promenade si ne deplasăm până in centrul Heydar Aliyev, care este centrul cultural modern al orașului - perla arhitecturii mondiale (fără intrare). Catedrala Femeilor purtătoare de mir, bulevardul de onoare, o vizită în Parcul Nagorny. Parcul Upland este situat pe un deal din partea de vest a orașului. Acesta este cel mai bun loc pentru a vedea de pe puntea de observație orașul însuși și Golful Baku în toată gloria sa. În continuare, turiștii vor găsi clădirea parlamentului național și complexul arhitectural „FlameTowers”. Tur turistic al părții istorice medievale a orașului - o vizită la „Orașul Vechi” (inclus în lista monumentelor istorice protejate de „UNESCO”), zidurile cetății, turnurile și poarta principală a orașului Baku medieval. 

Ziua 3

Dupa micul dejun , ne indreptam spre o vinarie, unde vom avea o excursie cu degustare.

Pe drum, ne oprim și vizitam Moscheea Juma (sec. VIII).

Tur panoramic al obiectivelor din rezervația istorică și etnografică "Lagich" (secolele IV-XIX), inspecția străzilor antice și a monumentelor de arhitectură (moschei, clădiri rezidențiale), vizite la ateliere de artizanat (confecționarea de vase, ornamente din cupru, argint și alte metale prețioase) ) cu studiul proceselor de producție a fierarilor, gravorilor metalici, alergătorilor, olarilor etc. La vinărie, un expert în vinuri ne va spune și ne va arăta producția de diverse tipuri de vin. Cu siguranță așteptăm o degustare de vinuri. După un tur al cramei, ne întoarcem spre hotel.

Ziua a 4 – a

Zi libera.

Seara ne indreptam spre gara feroviara si mergem cu trenul spre Tbilisi.

Ziua a 5 – a

Dimineata sosim in Tbilisi, avem  transfer la hotel. Micul dejun. Check in hotel. Timp liber pana la prânz, dupa care mergem într-un tur al orașului  Tbilisi.

Tbilisi este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, un oraș cu un stil unic, sunet și aromă proprie. Tiflis are o mie și jumătate de ani! Fiecare secol și-a lăsat amprenta asupra apariției capitalei Georgiei.

Străzile din Tbilisi sunt ca o mașină a timpului, cate un secret este ascuns în spatele fiecărei stradele, fiecare clădire respiră istorie. Străzi înguste, faimoase balcoane cu balamale, curti, biserici antice ... E frumos să te plimbi aici în orice moment al anului, printre labirinturile străzilor, gasesti pentru tine tot mai multe locuri interesante.

Ziua a 6 – a

Zi libera

Ziua a 7-a

Mic dejun la 8 dimineata. Întâlnire la recepția hotelului la ora 9.00

Mergem într-o excursie interesantă cunoscuta sub paradis al vinului numit Kakheti.

Kakheti este una dintre cele mai cunoscute regiuni georgiene. Chiar și cei care nu au fost niciodată în Georgia au auzit probabil ceva despre asta.

Itinerariul excursiei:

Mănăstirea St. Nino în Bodbe, orașul dragostei Sighnaghi, prânz cu o familie georgiana cu un master clas  a bucătăriei georgiene, conacul Tsinandali și crame, Kindzmarauli - un tur de vin și degustare de vinuri.

A 8 –a zi

Aveți o zi liberă pe care o puteți petrece plimbându-vă pe străzile șerpuitoare din Tbilisi pline de lumina soarelui.

Seara, transfer la gara feroviara . Cu trenul, ne indreptam de la Tbilisi la Erevan .

A 9 – zi

Sosire în Erevan. Transfer la hotel. Micul dejun. Check in – dupa care vom avea un tur al orașului Erevan.

Un tur al Erevanului începe de pe una dintre cele mai vechi străzi ale orașului după Khachatur Abovyan, unde contrastul numeroaselor clădiri vechi și noi este accentuat. Mergem în Piața Republicii - inima Erevanului. Celebrele havuzuri sunt situate în centrul Pieței Republicii și în fiecare noapte în vară și toamnă, sunt însuflețite de muzică și spectacole de lumină sincronizate.

Turul continuă de-a lungul Mashtots Street până la Teatrul de Opera și Ballet, una dintre principalele atracții ale orașului. Proiectarea clădirii, formată din piese teatrale și filarmonice, a fost completată de A. Tamanyan.

A 10 –a zi

Zi libera in Erevan.

A 11 –zi

Mic dejun timpuriu și plecare spre zonele din Armenia. În această zi vom vizita Garni, Geghard, Tsaghkadzor.

Ziua a 12- a

Micul dejun la ora 9 dimineata. Check-out si plecarea spre aeroport. Zbor spre Chisinau.

 

Prețul include:

 • Zbor (20 kg bagaj + 8 kg bagaj de mână)
 • Bilete pentru trenul Baku-Tbilisi-Erevan într-un compartiment confortabil.
 • Cazare la hotel 3-4 *
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport
 • Asigurare medicală
 • Excursii obligatorii indicate pe traseu
 • Mic dejun
 • Serviciile unui ghid de limbă rusă
 • Bilete de intrare în cadrul programului (cu excepția celor indicate pentru plata suplimentară)

 

Aditional se achita:

 • Cheltuieli personale
 • Tarifele hotelului
 • Tipsuri
 • Excursii suplimentare
 • Mâncarea care nu este specificată în program
 • Taxe de intrare pentru excursii suplimentare