+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

De la

180
EURO
Valabilă de la: 
19 Aug 2014 to 30 Aug 2014
Oraş plecare: 
Chişinău

Rezervează

Super SPO! 7=5!

Noua promotie! Traiesti 7 nopti, achiti numai 5!

Hotelul Helios Spa este situat la 350 de metri de plaja staţiunii Nisipurile de Aur, oferind mai multe piscine, un centru spa mare şi un program bogat de divertisment. Toate camerele au aer condiţionat şi balcon. Se oferă acces Wi-Fi gratuit.

Hotelul Helios de 4 stele oferă camere moderne decorate în culori deschise şi prevăzute cu zonă de relaxare. Acestea includ TV prin satelit şi minibar.

Restaurantul Demeter serveşte bufete generoase cu mâncăruri bulgăreşti şi internaţionale. Restaurantul Dionysos oferă un meniu gourmet rafinat à la carte într-o atmosferă mai protocolară. Restaurantul cu bar Poseidon Seafood este situat în grădina japoneză, fiind specializat în fructe de mare şi mâncăruri mediteraneene.

Aphrodite Beauty Spa include o piscină interioară încălzită și 2 piscine mari în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. De asemenea, există diferite tipuri de saune, băi de aburi, șezlonguri, o cadă cu hidromasaj și camere pentru masaje și tratamente cu sistem audio și iluminat special.

La un cost suplimentar, oaspeţii pot beneficia de o zonă de consultaţii şi de o gamă largă de tratamente medicale şi de înfrumuseţare. Acestea includ gimnastică medicală, reflexologie şi tratamente medicale chinezeşti tradiţionale.

Hotelul include clubul de noapte Apollo, iar la mică distanţă de mers pe jos se găsesc numeroase baruri şi cluburi. Parcul acvatic Aquapolis este situat la numai 50 de metri. Aeroportul Varna se află la mai puţin de 30 km.

PERIOADA:

27/08 - 31/08 - 240 EURO

01/09 - 15/09 - 180 EURO

PRETUL INCLUDE:

  • Cazarea 7 nopti/8 zile
  • Masa All
  • Asigurarea medicala
  • Taxa statiunii