+(373)22 925-529+(373)22 924-429
 • Română
 • Русский

De la

560
EURO
Valabilă de la: 
25 Iul 2018 to 30 Dec 2018
Oraş plecare: 
Bucureşti

Rezervează

Revelion in orasul indragostitilor

Paris, orasul marilor iubiri, un loc in care trebuie sa ajungem macar o data in viata pentru a trai o poveste de iubire ca in filme. 
Orasul Luminii ramane locul fantastic al gradinilor secrete, un oras cu milioane de admiratori din intreaga lume.

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

 • Ziua 1: BUCURESTI - PARIS Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 12.45. Decolare catre Paris cu compania AIR FRANCE. Sosire la Paris la ora locala 17:00. Transfer si cazare la hotel Mercure Paris La Defense 4* sau similar.
 • Ziua 2: PARIS, croaziera pe Sena si tur de oras Mic dejun. Transfer pentru croaziera pe Sena (o ora). Continuam turul de oras in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Intoarcere la hotel. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura pe Champs Elysees, la Arcul de Triumf.
 • Ziua 3: LA MULTI ANI 2018! Mic dejun. Timp liber. Plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montparnasse, prilej de admirare a Panteonului - impresionanta cladire construita initial ca biserica iar in prezent este si loc de veci pentru cateva dintre personalitatile Frantei (Voltaire, Victor Hugo, Emile Zola, Marie Sklodowska-Curie, Alexandre Dumas, intre altii). Tot in acest cartier se afla Sorbona - una dintre cele mai cunoscute universitati din lume, precum si Biserica St. Germain des Pres.
 • Ziua 4: PARIS Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime. De asemenea, optional, se poate vizita muzeul Louvre.
 • Ziua 5: PALATUL VERSAILLES (optional) Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber sau optional, excursie la Palatul Versailles, resedinta regala de la inaugurarea sa in anul 1682 si pana la revolutia din anul 1789. Construit de catre Ludovic al XIV, numit si “Regele Soare”, palatul a fost socotit inca de la inceput “centrul lumii”. Moda, muzica, dansul, eticheta de aici erau copiate pretutindeni. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Bucuresti cu plecare la ora 18:15. Sosire in Bucuresti la ora 22:10.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti - Paris - Bucuresti cu compania AIR FRANCE;
 • 4 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel Mercure Paris La Defense 4* sau similar;
 • tur panoramic de Paris;
 • croaziera pe Sena de o ora;
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari). 


NU SUNT INCLUSE:

 • taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: tarif informativ 7 EURO/persoana/sejur 4 nopti (se achita personal, la receptia hotelului);

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

30.12.2018: Bucuresti 14:50 - Paris 17:00

03.01.2019: Paris 18:15 - Bucuresti 22:10