+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

De la

488
EURO
Valabilă de la: 
24 Sep 2015 to 15 Oct 2015
Oraş plecare: 
Bucureşti

Rezervează

PARIS DE TOAMNA doar la prețul de 488 euro

Plecari: 01.10, 15.10.2015
(7 zile / 6 nopti)

 

Ziua 1

 

 

BUCURESTI – PARIS

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Plecare spre Paris cu compania Air France. Sosire la Paris si transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local. Vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf.  Dupa tur, transfer si cazare la hotel France Villejuif 3* sau similar. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe renumitul bulevard Champs Elysees.

Ziua 2

 

PARIS

Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa-amiaza, plimbare pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si biserica Saint Chapelle (intrari optionale).

Ziua 3

 

VALEA LOIREI (optional)

Mic dejun. Optional, va propunem petrecerea unei frumoase zile de toamna pe Valea Loirei. Excursia cuprinde vizita castelelor Chenonceaux si Amboise. Seara, cazare la hotel in Paris.

Ziua 4

 

PARIS

Astazi va propunem vizita la Domul Invalizilor, locul unde se afla mormantul imparatului Napoleon. Tot aici, pasionatii pot vizita un interesant si cuprinzator muzeu al armelor. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, puteti urca in Turnul Eiffel pentru a admira Parisul de la inaltime. Dupa amiaza, plimbare prin Gradinile Tuileries. Seara, croaziera de o ora pe Sena.

Ziua 5

 

PARIS

Mic dejun. Vizita in cartierul Montmartre pentru admirarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a Pietei Tertre, prilej de obtinere a unui portret pictat de renumitii artisti parizieni. Timp liber pentru plimbari individuale si cumparaturi de suveniruri in aceasta zona deosebit de pitoreasca. Doritorii pot vizita Muzeul Louvre.

Ziua 6

 

FONTAINBLEAU SI VERSAILLES (optional)

Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainbleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si la Palatul Versailles. Cazare.

Ziua 7

 

PARIS – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber pentru cumparaturi si plimbari. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Bucuresti.