+(373)22 925-529+(373)22 924-429
 • Română
 • Русский

De la

1 620
EURO
Valabilă de la: 
05 Noi 2019 to 27 Feb 2020
Oraş plecare: 
Chişinău

Rezervează

Hai cu noi in Singapore !!!

Ce zici de o excursie frumoasa si romantica in Singapore din 27.02 ?

1 zi

Intalnirea la aeroport si zbor spre Singapore.

A 2 zi

Sosire în Singapore. Întâlnire la aeroport cu grupul. Transfer la hotel.

Oferta noastră de cazare:

Hotel Boss 4* -  este situat în Singapore, pe strada Victoria. Oferă o piscină în aer liber și 5 restaurante. 

A 3 zi

Vizitarea Marina Bay

La 8 - întâlnire în restaurantul hotelului pentru micul dejun.

La 9 dimineața, adunarea de grupa la recepția hotelului. Transfer la un tur al orașului, unde ghidul ne va arăta principalele atracții și apoi spre Marina Bay Sky Park.

Complexul Marina Bay este împărțit pe mai multe niveluri, are un centru spa, un restaurant minunat, o zonă de relaxare pentru oaspeți, unul dintre cele mai scumpe cazinouri. În partea stângă se află o punte de observație capabilă, care poate accepta până la 900 de persoane simultan! Perspectiva care se deschide de aici nu poate fi descrisă în cuvinte - este de neuitat frumoasă. Este imposibil să nu admirați și să fi văzut o grădină botanică uimitoare pe acoperiș - 250 de specii de copaci și 650 de specii de plante sunt colectate aici!

După vizitarea Marina Bay Sands - timp liber pentru cumpărături într-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Singapore.

La ora 17:00 – transfer catre hotel si timp liber.

A 4 zi

Transfer la aeroportul din Singapore. Plecare spre Denpasar. Sosire în Denpasar, transfer la Ubud.

Oferta noastră de cazare:

The Grand Sunti Ubud 4* - este situat pe strada Pengosekan, vizavi de Muzeul Armagh. Acesta oferă camere decorate modern, cu multă lumină naturală și Wi-Fi gratuit. Grand Sunti Hotel se află la 15 minute de mers pe jos de pădurea maimuței și la 30 de minute de mers pe jos de piața și palatul de artă Ubud.

Check la Hotel si timp liber.

A 5 zi

Dimineata – timp liber.

La ora 13:00 - intalnirea cu ghidul la receptia hotelului.

Mergem într-un tur fascinant prin locurile sălbatice din Bali.

Vom urmări împrejurimile Ubud. Vom începe cu legendara și mistică Peștera Goa Gaja (Peștera Elefantului), unde chiar și în căldură te poți simți răcoros.

Apoi ne întoarcem în centrul Ubudului și mergem în pădurea maimuței. În soarele cel mai balinez, vom fi ascunși sub coroanele unor copaci imense de banyan. Să ne uităm la izvorul sacru și să cunoaștem maimuțele.

Mai aproape de apusul soarelui, mergem la o plimbare pe traseul Artiștilor - cel mai pitoresc și mai romantic loc din Ubud. Privelisti care iti taie respiratia ,  impresionante și cele mai bune fotografii pe care le poti face )) (o mare parte din drum va fi  pe jos, pregătiți-vă)

Intoarcerea  la hotel.

A 6 zi

Tur panoramic in Bali. Transfer pe coasta in satul  Nusa Dua.

Întâlnire la ora 7,00 pentru micul dejun.

Checkout din hotel.

La 8:00 vine un autobuz dupa noi și ne ia din hotel din Ubud (cu bagaje). Mergem să vedem faimoasele plantatii de orez Tegalalang, Ne vom leagăna pe un leagăn deasupra junglei, unde vom face fotografii frumoase ale junglei. În continuare ne îndreptăm spre zona vulcanului Batur. Pe drum, vom admira plantațiile de cafea pentru a vedea cum crește legendarul cafea Luwak și o vom gusta. Vom admira panorama de dimineață a craterului vulcanului Batur, cu un lac minunat în interior.

Vom servi cate ceva bucate în restaurantul cu vedere la vulcan. Apoi ne oprim sa ne racorim la cascada Nung Nung (cine vrea să înoate, să ia costume de baie :)) Ne mutăm în ocean, așteptăm o întâlnire cu un loc plin de energie specială - Tanah Lot Temple. După ce am vizitat templul, putem explora coasta cu un uimitor nisip vulcanic negru și să vom lua cina pe un virf de stâncă cu vedere la apus și templu.

Apoi mergem in Nusa Dua și ne întoarcem la hotel.

Oferta noastră de cazare:

Mercure Bali Nusa Dua 4 * -  este situat în centrul stațiunii Nusa Dua. Centrul comercial Bali Collection și plaja Nusa Dua sunt la 2 km. Hotelul oferă un serviciu de transfer programat către plaja sa privată.

A 7 -8 -9 -10 zile libere

11 zi

Întâlnire la recepția hotelului la ora 9.00. Checkout din hotel. Transfer la aeroport. Zbor cu avionul către orașul Kuala Lumpur.

Sosire în Kuala Lumpur la ora 15.45. Transfer la hotel. Check in hotel.

Oferta noastră de cazare:

Cosmo Hotel Kuala Lumpur 4 * - este situat în vibrantul oraș Kuala Lumpur, la doar 1,7 km de celebrele turnuri gemene din Berjaya Times Square și la doar 15 minute de mers pe jos de faimoasa moschee Masjid India.

Timp liber

A 12 zi

La 8 - întâlnire în restaurantul hotelului pentru micul dejun.

La 9 dimineața, adunarea de grup la recepția hotelului. Transfer pentru un tur al orașului și mai departe spre Turnurile Gemene Petronas.

Capitala Malaeziei - Kuala Lumpur are propria „carte de apel” necondiționată, peisajele orașului sunt întotdeauna recunoscute din cauza unuia sau, mai degrabă, a două detalii impresionante - turnuri gemene.

Vom urca pe puntea de observație, unde ghidul ne va arăta frumusețea acestui oraș.

După aceea, vei avea timp liber pentru cumpărături într-un mall imens de 6 etaje !!!!

Transfer la hotel.

A 13 zi

Ultima zi din frumoasa noastra aventura.

La cerere, după checkout de la hotel la ora 12.00, putem merge să vizităm peșterile sacre din Batu. (Tur opțional) - cine nu doreste va avea timp liber.

Plecarea Spre Chisinau.

A 14 zi

Sosirea in Chisinau si ne luam ramas bun cu grupa

 

Prețul include:

 • Călătorie cu avionul (20 kg bagaj + 8 kg bagaj de mână);
 • Cazare în hoteluri;
 • Transferuri aeroport-hotel-aeroport;
 • Asigurare medicală;
 • Excursii obligatorii indicate pe traseu;
 • Mic dejun ;
 • Servicii de ghidare;
 • Bilete de intrare în program;

Nu se include in pret:

 • Cheltuieli personale;
 • Tarife hoteliere 4-8 euro;
 • Tipsuri;
 • Excursii suplimentare;
 • Mesele nespecificate în program.