+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Carabela Bavaro 4*, Punta Cana, Republica Dominicana
****

Descriere: 

Hotelul Carabela Bavaro se afla pe frumoasa plaja cu nisip alb din Punta cana. Hotelul are acces direct la micul centru comercial El Cortecito, de unde se gasesc suveniruri, baruri, restaurante, farmacie si Internet.Hotelul se afla la 20 de minute de aeroportul  din Punta Cana si la 40 de minute de orasul Higuey.

Facilităţi hotel: 

4 restaurante cu specific mexican, italian si international; clatitarie si snack bar pe plaja, 6 baruri, discoteca, centru medical, butic, supermarket, rent a car, exchage,coafor, masaj, spalatorie.Aerobic, volei pe plaja, fotbal, cursuri de dans, jocuri in piscina, spectacole seara, jocuri pentru copii, piscina, miniclub, minidisco2 terenuri de tenis,teren de sport multifunctional, gimnasticaminigolf, sporturi nautice (vela, caiac, windsurf, snorkeling), banana, pescuit la adancime.

Facilităţi camere: 

Hotelul are 351 de camere standard, inconjurate de o minunata vegetatie tropicala, care se poate admira de pe terasa. Dotari: terasa sau balcon, TV, seif, feon, aer conditionat, minibar, baie cu dus si cada.Hotelul are si 75 de camere Superior, care au vedere la mare, piscine sau gradina. Are aceleasi dotari ca si camera standard.

Locatie Carabela Bavaro 4*, Punta Cana, Republica Dominicana