+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel, BIYADHOO ISLAND RESORT 3* Maldive
***

Amplasare hotel: 

Hotelul este localizat in insula Biyadhoo in Atolul Male de Sud, la doar 30 minute de mers cu barca cu motor de aeroportul insulei Hulhule.

Descriere: 

Insula are vegetatie tropicala luxurianta, o laguna larga si o plaja superba in partea de vest. Este un loc ideal de rasfat departe de grijile si stresul cotidiene, fie degustand delicatesele bucatariei asiatice, dar si internationale, fie citind o carte buna in sala de lectura a hotelului. 

Structura de cazare: 

Camerele frumos mobilate sunt in perfecta armonie cu vegetatia tropicala. Hotelul are 96 de camere standard dispuse in 6 cladiri cu doua etaje, construite printre vegetatia luxurianta de-a lungul plajei. 

Facilităţi hotel: 

Dotari si servicii hotel: receptie, seif, un bar in aer liber situat pe plaja, un magazin de suveniruri, boutique, spalatorie (contra cost) si TV. 

Mesele: pensiune completa. Dimineata si la pranz turistii se pot servi singuri de la mesele copioase in stil bufet. La masa de seara pot alege fie masa stil bufet, fie a la carte din meniu. Cand se alege all inclusive oaspetii vor primi o gama larga de bauturi racoritoare, sucuri naturale, cafea, ceai si o serie de bauturi alcoolice servite la pahar. 

Relaxare si sport: Volei, tenis de masa si fotbal.

Contra cost: scufundari, sporturi acvatice (snorkeling, windsurfing, navigare catamaran, parasailing).

Accesul animalelor de companie nu este permis!

Plata cu carte de credit: VI, MC, AX.

Facilităţi camere: 

baie proprie cu dus si toaleta, uscator de par, telefon, aer conditionat, minibar, cafea / ceai, balcon / terasa.

Locatie Hotel, BIYADHOO ISLAND RESORT 3* Maldive