+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Chaaya Reef Ellaidhoo 4* Maldive
****

Amplasare hotel: 

 
Situat la 42km de Male, capitala, Chaaya Reef Ellaidhoo este minunat integrat in vegetatia naturala de pe mica insula marginita de palmieri, cu plaje line de nisip alb.
Chaaya Reef Ellaidhoo se afla in estul atolului Nord Male, iar timpul alocat transferului de la aeroportul din Hulhule pana pe insula este : cu barca rapida cca 85 minute, cu hidroavionul- cca 25 minute.

Descriere: 

 
Insula are 350 m lungime si 300 m latime. Vegetatia bogata cu palmieri, tufisuri de scaevola si alte specii de arbusti , intregeste imaginea unei insule tropicale.Resortul dispune de receptie, un restaurant principal, poolbar, un internetcafe, librarie, un magazin de suveniruri/bijuterii, un mic loc de joaca pentru copii, o piscina si un centru Spa" Azamaara Spa". Frecvent sunt organizate seri cu divertisment.
Contra cost: Centru Spa, sauna,jacuzzi si scufundari.
Gratuit: Activitati sportive incluse , in limita disponibilitatilor: centru fitness, fotbal, beachvolley, badminton, tenis de masa, fotbal de masa, tenis, squash, darts, biliard.

Facilităţi hotel: 

 
 
·  2 restaurante,
·  snack bar,
·  bar la piscina,
·  piscina,
·  magazin de suveniruri,
·  centru SPA,
·  sala de fitness,
·  teren de tenis,
·  teren de sqush,
·  internet,
·  posibilitatea de a face scufundari.

Facilităţi camere: 

 
112 de camere.
Camerele superioare au o suprafata de ~55mp, sunt situate in cladiri cu 2 etaje si dunt dotate cu aer conditionat, telefon, uscator de par, televizor, minibar, safe, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului, balcon sau terasa cu vedere la gradina.
Bungalow-urile pe plaja au o suprafata de ~ 41mp, sunt situate direct pe plaja cu vedere la mare sau la gradini.
Bungalow-urile pe apa au o suprafata de ~ 48mp si au in plus fata de cele pe plaja cabina de dus in aer liber si DVD.

Locatie Chaaya Reef Ellaidhoo 4* Maldive