+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel Da Peppe 3*, Sicilia, Italia
***

Amplasare hotel: 

 
Definitia unei vacante in Letojanni este: sejur clasic la plaja...in stil sicilian. Statiunea are o pozitie binecuvantata de soare si mare, pe coasta de est a insulei si este locul ideal pentru cei ce vor o vacanta fara griji, aproape de plaja. Desi orasul este un amestec atractiv intre vechi si nou, cu o piazza umbrita de palmieri, plaja este cea care se afla pe locul intai. Lunga cat vezi cu ochii si foarte larga, plaja din Letojanni este ideala pentru cuplurile iubitoare de soare sau pentru familiile iubitoare de distractie. Desfaceti-va prosoapele si lasati vacanta sa inceapa! De-a lungul promenadei se afla tratorii care ofera specialitati siciliene, dar si magazine de suveniruri. Din categoria „nu trebuie sa ratati...”, Taormina este usor accesibila si se afla la doar 6 km distanta de Letojanni.

Descriere: 

Hotelul este despartit doar de o strada de plaja privata. Restaurante, baruri si zone comerciale in imediata apropiere a hotelului. Pana in Taormina cca. 15 min cu masina. 

 

Structura de cazare: 

Hotelul este o casa individuala cu proprietar, amenajat cu opere de arta internationale ale renumitului Peppe, sub administratia acestuia. Dispune de restaurant, in cazul in care este vreme frumoasa, micul dejun si cina sunt servite in curtea interioara, mai dispune si de restaurant cu diverse specialitati, bar la plaja si lift. 
 

Facilităţi hotel: 

 
 
Hotelul Da Peppe are urmatoarele facilitati: restaurant, bar, curte interioara unde se pot servi micul dejun si cina, bar pe plaja. Pentru sezlonguri si umbrelute pe plaja se plateste suplimentar. 

Facilităţi camere: 

Camerele duble standard sunt echipate cu: baie cu dus, balcon sau terasa, aer conditionat, telefon, TV satelit, seif (cu plata). Camerele single nu au balcon. 
 

Locatie Hotel Da Peppe 3*, Sicilia, Italia