+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel Alexandros Palace 5* Grecia, Halkidiki Athos
*****

Amplasare hotel: 

Hotelul Alexandros Palace***** este localizat in zona Tripiti, in imediata apropiere a orasului Ouranoupolis, la aproximativ 100 de metri de plaja.

Descriere: 

Hotelul Alexandros Palace***** din Ouranoupolis ofera servicii de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Hotelul este contruit in stil amfiteatru, iar camerele se afla la o distanta intre 100 - 500 de metri de plaja.

Structura de cazare: 

Hotelul ofera cazare in camere: single, duble, family,  junior suites si grand suites.
Toate camerele duble sunt dotate cu: grup sanitar propriu, aer conditionat, frigider sau minibar, TV satelit, telefon, internet, seif, feon si balcon sau terasa.
Junior suites: au 40 de metri patrati si sunt formate fie dintr-o singura camera fie din 2 camere separate. Toate junior suites au vedere la mare.
Grand suites au 65 de metri patrati si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila. Exista 2 tipuri de apartament grand suite, fie cu usa despartitoare intre dormitor si living, fie in plan deschis, cu separator intre camere. Apartamentele de tip grand suite au cada cu sistem jacuzzi.

Facilităţi hotel: 

Hotelul dispune de: piscina interioara, 2 piscine exterioare, restaurant cu vedere spre mare, restaurant a la carte, snack bar si taverna localizate langa piscina, salon de servit micul dejun, bar la psicina, bar pe plaja, bar clasic, plaja privata (accesul la plaja se face prin tunel subteran), centru SPA: sauna, jacuzzi, masaj, sala de sport, loc de joaca pentru copii si parcare.

Oferte pentru hotel

Valabilă de la:
Mese incluse:
HB
Preţ: 149
EURO

Locatie Hotel Alexandros Palace 5* Grecia, Halkidiki Athos