+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel, PARK INN RESORT 4*+ Egipt, Sharm El Sheikh
****

Amplasare hotel: 

Hotelul este situat la 10 km de aeroportul Sharm El Sheikh, la 20 km de golful Naama Bay si la 25 km de Orasul Vechi, in regiunea Nabq Bay, pe linia a doua.

Descriere: 

Ex-Golden Resort & Aqua Fun. Hotelul este situat pe linia a doua de la Radisson SAS Resort. În noiembrie 2007 a fost deschis aquapark-ul. Recomandat pentru un sejur familial linistit.

Facilităţi hotel: 
  •  Facilitati hotel: 2 restaurante,6 baruri,2 piscine exterioare (1 cu încalzire,iarna),9 topogane de apa,sala de conferinte (pentru 150 pers., contra cost),spalatorie (contra cost),medic, la cerere (contra cost),coafor (contra cost),magazine,schimb valutar,comanda taxi,parcare (gratuit),Internet-cafe (contra cost),autobuz pâna în oras (contra cost)
  • Gratuit: sala de fitness,jacuzzi,aerobic,aqua-aerobic,water polo,fotbal de masa,darts,tenis de masa,volei pe plaja,teren de tenis (Radisson SAS Resort, nocturna contra cost),programe de animatie,muzica live
  •  Contra cost: sauna ,baie cu abur, masaj,biliard, centru de diving (Radisson SAS Resort)
  •  Plaja hotelului Radisson SAS Resort, recif de corali, ponton. Se recomanda încaltaminte speciala. Autobuz pâna la plaja – gratuit. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja – gratuit,la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape – gratuit.
  • Pentru copii: piscina (cu încalzire, iarna),2 sectiuni în piscinele exterioare (1 cu încalzire, iarna),loc de joaca,mini-club,meniuri fast-food,scaune în restaurant,baby sitter (la cerere, contra cost),patut (la cerere la receptie, gratuit)
Facilităţi camere: 

Facilitati camera:  cada , foehn, mini-bar (contra cost), seif ,aer conditionat individual,TV ,telefon,pardoseala – gresie, balcon sau terasa,curatenia în camere - zilnic,schimbarea asternuturilor – zilnic (la cerere).

Locatie Hotel, PARK INN RESORT 4*+ Egipt, Sharm El Sheikh