+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel, IBEROTEL CLUB FANARA 4*+ Egipt, Sharm El Sheikh
****

Descriere: 

Situat în golful Ras Om el Seid, Club Fanara are vedere panoramică la Marea Roşie şi la Parcul Naţional Ras Mohamed. Oferă o plajă cu nisip şi tururi ale recifului de corali. Oaspeţii pot lua masa înăuntru şi în aer liber la restaurantele El Medina şi Temple Pool, care oferă preparate din bucătăria arabă tradiţională. Fanara asigură şi un bar pe plajă, precum şi discoteca plină de viaţă La Loca.

Facilităţi hotel: 

Facilităţile complexului Iberotel Club includ piscine în aer liber înconjurate de palmieri, un teren de tenis iluminat şi echipamente de snorkelling gratuite. Pentru relaxare, aveţi la dispoziţie un hamam şi o saună. 

Activitati: ziare, zonă de plajă privată, teren de tenis, sală de fitness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, darts, cadă cu hidromasaj, baie turcească/baie de aburi, scufundări, snorkelling, mini golf, animatori.

 

Facilităţi camere: 

Camerele complexului Iberotel Club Fanara & Residence sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Unele includ o zonă de living spaţioasă şi un balcon privat cu vedere la mare.

Locatie Hotel, IBEROTEL CLUB FANARA 4*+ Egipt, Sharm El Sheikh