+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel Sandy Beach 4* Cipru, Larnaca
****

Amplasare hotel: 

 Sandy Beach Hotel este localizat aproape de plaja Dhekelia. Este aproape de centrul orasului Larnaca, la circa 10 minute de mers cu masina iar in 2 minute de mers se regaseste restaurante, taverne, cluburi si baruri.In 15 minute de mers cu masina se afla aeroportul din Larnaca.

Descriere: 

Hotelul Sandy Beach4*  ofera o combinatie unica intre facilitatile moderne de 4 stele si arhitectura traditionala, serviciile amabile si atmosfera placuta, facandu-l o alternativa perfecta pentru petrecerea vacantei in Insula Cipru.

Structura de cazare: 

Hotelul Sandy Beach4* ofera cazare in 195 de camere duble si 5 family suites cu vedere laterala mare, sau vedere piscina. 

Facilităţi hotel: 

 La dispozitia turistilor se regasesc mai multe facilitati precum : - restaurante - baruri  - sala de conferinte - colt de internet -  internet wireless in incinta lobby - magazin de suveniruri - 2 piscine exterioare si 1 piscina interioara incalzita - clubul copiilor - sauna, baie de aburi, masaj - jacuzzi - sporturi acvatice - room service - parcare gratuita - doctor la cerere

Facilităţi camere: 

Toate camere dispunand de baie proprie, balcon, tv satelit, radio, telefon, incalzire/aer conditionat, minibar, uscator de par, seif.Camerele Superior, spre deosebire de camerele duble standard dispun de pat matrimonial, papuci si halat de baie, facilitati pentru cafea si ceai. 

Locatie Hotel Sandy Beach 4* Cipru, Larnaca