+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel Palm Beach,Cipru, Larnaca
****

Amplasare hotel: 

 Hotelul Palm Beach 4* este localizat, de-a lungul plajei,  la circa 10 minute de aeroportul din Larnaca si la 20 de minute de centrul orasului.

Descriere: 

Hotelului i s-au adus imbunatatiri, servicii precum si facilitati de 5 stele.Este pozitionat intr-o locatie excelenta, aproape atat de aeroport cat si de centrul orasului, constituind astfel locul ideal de placere si afaceri totodata.

Structura de cazare: 

Camerele duble cu vedere la mare dispun de balcon, telefon international direct, apel de trezire, radio, baie proprie cu dus, uscator de par, tv satelit, minibar, seif. Camerele duble cu vedere la gradina dispun de tv satelit, vedere spre gradina si spre dealuri, minibar, aer conditionat, telefon international direct, seif, apel de trezire, radio, uscator de par, baie proprie, balcon. Bungalourile sunt dotate modern, cu tv satelit, minibar, uscator de par, seif, facilitati pentru cafea/ceai.Bungalourile cu vedere la gradina au suprafata de circa 30 metri patrati, un dormitor si spatiu de sedere, undele dintre ele cu dormitor separat.In bungalouri se pot caza pana la 2 adulti + 2 copii, exista canapea extensibila care se extinde usor intr-un pat dublu. 

Facilităţi hotel: 

Restaurantul La Pergola este nou, dispus cu vedere spre mare sis pre gradina. In timpul lunilor de vara se serveste cina in sistem a la carte.Restaurantul Omega unde se servesc specialitati locale si internationale. Masa se serveste a la carte. In cadrul restaurantului exista si crama cu vinuri alese. In timpul serii se organizeaza spectacole uneori.Taverna Briza Marii este deschisa zilnic ( in sezonul de vara) cu produse traditonale.Cafeneaua este potrivita pentru cafeaua de dimineata sau mic dejun. Hotelul pune la dispozitia turistilor sau 2 terenuri de tenis, teren de squash cu aer conditionat, masa de tenis, o piscina semiolimpica exterioara, o piscina interioara incalzita, o piscina stil laguna in complexul de bungalouri.Pentru cei pasionati de sport, centrul de sporturi de apa este disponibil aproape de plaja, unde sunt instructori de scufundari, wndsurf, ski pe apa, sailing etc. In circa 6 km distanta de la hotel, se pot lua cursuri de calarie, bowling, carting. Alte facilitati : - loc de joaca pentru copii - sala de gimnatica - sauna, baie de aburi, jacuzzi, solar, masaj

Locatie Hotel Palm Beach,Cipru, Larnaca