+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel Tintyava Park3* Bulgaria, Nisipurile de Aur
***

Amplasare hotel: 

Hotelul Tintyava Park 3*** din Nisipurile de Aur se afla in a doua linie de la plaja, la distanta de circa 250 m. de aceasta.  

Descriere: 

Hotelul Tintyava Park 3*** reprezinta o varianta de cazare accesibila, avand camere confortabile dotate cu aer conditionat si balcon. Hotelul se afla in zona centrala a statiunii, avand acces catre o sumedenie de restaurante, Pub, terase, cluburi.

Structura de cazare: 

Hotelul dispune de 2 cladiri a cate sase niveluri, avand capacitate de cazare de 157 camere duble si 7 apartamente cu un dormitor (35 mp.).

Facilităţi hotel: 

Hotelul Tintyava Park 3*** dispune de restaurant, lobby bar, snack bar, birou de schimb valutar, seif (la receptie, contra cost), WiFi in lobby (gratuit), piscina exterioara (sezlong si umbrela gratuite), tenis de masa, badminton, aerobica in apa, aerobica, masaj, biliard, darts, Internet Cafe, baby-cot, jocuri electronice, loc de joaca copii, parcare nepazita (contra cost). NU se permite accesul cu animale de companie.  

Facilităţi camere: 

Fiecare camera dispune de suprafata de 15 mp., aer conditionat individual, TV satelit, minibar, telefon, grup sanitar propriu cu dus, balcon, gresie, fotoliu extensibil.

Locatie Hotel Tintyava Park3* Bulgaria, Nisipurile de Aur