+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Hotel Grifed Bolero 4*, Nisipuri de Aur
****

Amplasare hotel: 

Hotelul Grifid Bolero**** din Nisipurile de Aur este localizat la 100 de metri de plajă și la 500 de metri de zona comercială.

Descriere: 

Hotelul Grifid Bolero**** din Nisipurile de Aur a fost construit în anul 2005 și renovat în anul 2008 și pe lânga faptul că este o clădire nouă și modernă, oferă și numeroase posibilități de petrecere a timpului liber, având piscine atât pentru copii cât și pentru adulți precum și teren de tenis, volei, bashet, fotbal și tenis de masă.

Structura de cazare: 

Hotelul Grifid Bolero**** din Nisipurile de Aur are 3 cladiri a câte 8 etaje cu 6 lifturi și dispune de 297 de camere duble, family și apartamente. În camera dublă se pot caza maxim 2 adulți + 1 copil sau 3 adulți. În suite se pot caza maxim 3 adulți + 1 copil sau 2 adulți + 2 copii.

Facilităţi hotel: 

restaurant; piscină interioară cu jacuzzi; piscină exterioară; piscină pentru copii; saună; baie cu aburi; salon de înfrumusețare; salon de masaj și SPA; tratament cu nămol; cabinet medical; teren de tenis, volei, baschet,fodbal; tenis de masă; magazine; safe; casa de schimb valutar; rent-a- car, parcare păzită extra cost. Rezervarea locurilor de parcare se poate face numai la recepție în ziua cazării. Nu se acceptă animale de companie.

Facilităţi camere: 

grup sanitar propriu; feon; telefon; TV satelit; safe; mini bar; aer condiționat; balcon.

Locatie Hotel Grifed Bolero 4*, Nisipuri de Aur