+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Servicii Corporative

 

Trăim într-o lume dinamică iar companiile au nevoie din ce în ce mai mult de servicii de călătorie. 

 EnjoyTravel este furnizorul local de servicii turistice corporative care îţi oferă soluţii turistice, adaptate nevoilor afacerilor în ascensiune, cu accent pe deservirea excepţională si la  cea mai ridicată valoare.

Folosindu-ne de reţeaua proprie de parteneri de care dispunem putem oferi o multitudine de opţiuni în ceea ce priveste companiile aeriene, cazarea, transferuri şi întâlniri de afaceri ori planificarea evenimentelor. Astfel veţi fi asiguraţi  că faceţi cele mai bune alegeri în funcţie de bugetul de care dispuneţi şi veţi putea să controlaţi în permanenţă costurile.

Aranjamentele oferit de noi sunt din cele mai diverse.

Negocierea tarifelor avia pentru emiterea biletelor de avion la cele mai bune preţuri

Asigurarea transportului la sol, inclusiv transferuri la/şi de la aeroport

Negocierea ratelor pentru hoteluri, apartamente, vile şi asigurarea unori tarife reduse de cazare.

Organizarea activităților de zi cu zi, turism şi vizitarea obiectivelor turistice, degustări de vin, SPA, practicarea diverselor tipuri de sport (golf, tenis)

Evenimente speciale 

Specializaţi în organizarea activităţilor de team-building, banchete, evenimente culturale vă oferim experienţe memorabile ce mustesc de imaginaţie, creativitate şi profesionalism, întotdeauna susţinute de inovaţii tehnice pentru a garanta că evenimentul va fi un succes. 
Va oferim servicii profesioniste pentru: 
- team building 
- activitati outdoor si indoor 
- banchete 

Incentive 

Programele de răsplatire a angajaţilor, Incentive Travel s-au dovedit a fi eficiente atât ca factor motivaţional cât şi eficient din punct de vedere financiar. Echipa noastră de profesionişti vă recomandă cele mai potrivite destinaţii, proiectând un program adaptat la nevoile şi dorinţele dvs. 
Avem soluţii complete pentru:
- servicii cazare 
- transport 
- activităţi speciale 
- surprize şi cadouri 
Coordonăm toate detaliile pentru a garanta că programul dvs. motivaţional va fi unic şi totodata o experienţă deosebit de plăcută. 

Agenţia poate organiza la cerere conferinţe, seminarii, cocktail-uri, întâlniri de afaceri oferind servicii specializate furnizate sau integrate: închirierea locaţiilor, dotări şi servicii audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, flipchart-uri, instalaţii de sonorizare, servicii de catering, cazare, transferuri la şi de la aeroporturi, tururi şi programe opţionale, asistenţă, etc).