+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Kaprun


   Statiunea Kaprun se afla în regiunea Pinzgau, landul Salzburg, Austria, la aproximativ 100 km sud de orasul Salzburg. Kaprun se află în Parcul Naţional Hohe Tauern, unde se gasesc vârful Wiesbachhorn (3.570m) şi ghetarul Kitzsteinhorn (3.203 m), schiabil pe tot parcursul anului. Statiunea apartine regiunii "Europa Sportregion", una dintre cele mai renumite regiuni de ski din zona, ce contine 3 statiuni apropiate, dar totusi independente.

   Statiunea se afla la poalele ghetarului Kitzsteinhorn, detinand o gama larga de piste, inclusiv piste la o altitudine mare, cu zapada permanenta.

   In timpul sezonului de iarna schiorii gasesc conditii perfecte pentru practicarea skiului: 130 de km de teren schiabil cu partii variate si instalatii de cablu pentru transport.

   82% dintre partiile da ski sunt dedicate Incepatorilor si celor de nivel mediu. Pentru experti sunt indicate pistele de pe Kitzsteinhorn si de sub piscuri.

   Calitatea foarte buna a zapezii, necesara partiilor de ski se datoreaza altitudinilor ridicate. Pentru cei ce vor sa isi perfectioneze tehnica de ski, instructorii de ski stau la dispozitie.
 
    Masivul Kitzsteinhorn este destinatia ideala pentru pasionatii de ski. Un serviciu gratuit de ski bus care are plecari la fiecare 20 de minute (1 ora pe timpul verii) face legatura cu toate statiunile din zona. Statiunea se afla la altitudinea de 800 m, iar cea mai joasa pista din statiune este la 770 m . Sunt 58 de mijloace de transport cu cablu ( incluzand 4 tramvaie, 4 telegondole, 14 telescaune, telegondola fiind cea mai populara printre turisti). Pentru schiorii cu nivel mediu-avansat, statiunea este echipata cu numeroase facilitati recreationale, inclusiv centrul sportiv "Optimum".
 
   Alte activitati de iarna ce pot fi practicate sunt: plimbarile cu incaltari speciale (rachete de zapada), patinajul sau sauna. In Kaprun snowboarder-ii beneficiaza de o pista completa.

 

De la

Preţ: 
496
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

Ofertă specială - HOTEL TONI 4*, KAPRUN, AUSTRIA

Țara: 
Austria
/
Oraș: 
Kaprun

De la

Preţ: 
539
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

Austria, Kaprun, HOTEL TONI 4*

Țara: 
Austria
/
Oraș: 
Kaprun

De la

Preţ: 
572
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

De la

Preţ: 
488
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

Mergi la ski in Austria, Kaprun, HOTEL MARTINI 3*

Țara: 
Austria
/
Oraș: 
Kaprun

HOTEL TONI 4*, KAPRUN
****

Hotelul Toni 4* este frumos decorat în stil tradițional austriac, cu lambriuri din lemn și culori calde. Toate camerele sunt luminoase și spațioase, cu o zonă de relaxare confortabilă.

HOTEL ANTONIUS 4*, KAPRUN
****

Hotelul Antonius 4* este locul unde va puteti odihni in liniște și confort.

HOTEL MARTINI 3*, KAPRUN
***

Hotel Martini 3* din Kaprun este o bună variantă de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarnă, dar și pentru iubitorii de drumeții sau mountain-bike. 

Află primul cele mai bune oferte