+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Austria

   Austria este o țară bogată în peisaje nemaipomenite, muzică, tradiții și contraste, de la Alpii de vest pînă la bazinul Dunării la est. Țara lui Johann Strauss și Mozart se mai remarcă prin clădirile istorice, muzeele de talie mondială și peisajul alpin care vă taie răsuflarea. Austria își bucură turiștii cu o serie de atracții turistice precum renumitele galerii de artă din Viena, arhitecturile baroce din Salzburg, munți, pășuni, lacuri montane, sate alpine, biserici, castele, peșteri de gheață și tradiții culinare faimoase, bogății arhitecturale glorioase. Austria a produs și a inspirat o paletă întreagă de oameni de cultură. Cea mai mare parte a turiștilor vin în Austria atrași de sporturile de iarnă. 

   În unele zone sezonul de schi începe la sfîrșitul lunii noiembrie, dar mai des de Crăciun. 
Durează pînă în luna aprilie, însă în ultimii ani aceasta perioadă a variat foarte mult, datorită încălzirii globale și a fenomenelor meteo neobișnuite. 
În zonele cu ghețari puteți schia pe tot parcursul anului, doar ca pe timpul verii este mai costisitor.
Principalele zone de schi se află mai peste tot în Alpi. 
Stațiunile sunt mai degraba împărțite pe nivelul de pricepere al schiorilor. 
Pentru începători este potrivită stațiunea Lech din Vorarlberg, regiunile din Tyrol, la est de Innsbruck (Alpii Otztal, Alpbach, Niederau si Obergurgl), majoritatea zonelor din Salzburg (Neukirchen, Skiwelt Amade), precum și Styria și Carinthia (Bad Kleinkirchheim). În aceste zone nu numai că putem găsi pîrtii mai ușoare, dar sunt și multe facilități pentru familii cu copii.

   Partii de calitate excelenta, versanti inzapeziti, ghetari care permit distractie la schi cu zapada sigura… Austria este un paradis al sporturilor de iarna, iar ofertele de cazare sunt pentru buzunarul fiecaruia! Pe snowboard sau pe schiuri, incepator sau schior cu experienta – o vacanta la schi in Austria iti ofera tot ce ai sperat de la un sejur.

Află primul cele mai bune oferte