+(373)22 925-529+(373)22 924-429
 • Română
 • Русский

Genova

CROAZIERA MSC FANTASIA!

Date of boarding: 
Joi, Aprilie 19, 2018
Embarkation Port: 
Port of landing: 
MSC Fantasia este cea mai mare nava de croaziera construita vreodata pentru un armator european. Nava amiral a flotei MSC Cruises este o capodopera a stilului italian: combinatia perfecta intre tehnologie avansata, eleganta desavarsita si servicii exclusiviste. Construita in spiritul ecologiei, nava de croaziera MSC Fantasia se incadreaza in tendinta moderna ce tine seama in primul rand de mediu, fara a face insa nici un fel de rabat in privinta confortului oferit oaspetilor.
 
Tariful include:

  MSC ARMONIA! Genova-Marseille-Palma de Mallorca-Ibiza-Olbia-Livorno-Genova

  Date of boarding: 
  Duminică, Iunie 17, 2018
  Embarkation Port: 
  Port of landing: 

  MSC Armonia ofera atat vederea panoramica asupra oceanului visata de orice pasager, cat si spatii mari, ideale pentru intalnirile in familie sau cu prietenii imbarcati pentru o croaziera memorabila. Puteti petrece ore minunate impreuna, va puteti bronza langa una dintre cele doua piscine descoperite, puteti face exercitii in sala de sport, va puteti relaxa la centrul Spa, puteti dansa noaptea intreaga la sclipitoarea discoteca sau participa la seri culturale sau distractive la teatrul aflat la bord, puteti chiar sa vaincercati norocul la casino!

  Croaziera pe MSC ARMONIA!

  Date of boarding: 
  Duminică, Noiembrie 4, 2018
  Embarkation Port: 
  Port of landing: 

  Luxuriantul vas de croaziera MSC Armonia isi merita cu prisosinta numele italian – acest vapor da un exemplu stralucit despre cum spatiul si intimitatea pot functiona in armonie perfecta. MSC Armonia, unul din vasele MSC Cruises de mai mici dimensiuni, evidentiaza stilul italian.

  Află primul cele mai bune oferte