+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Pieria    Regiunea Pieria este zonă din partea nordică a Muntelui Olimp, pe partea continentală a Greciei. Iar stațiunea Paralia Katerinei – Olimpic Beach alcătuiesc cel mai cosmopolit și mai luminos colț din Pieria. Este considerată perla stațiunilor de pe litoralul Greciei de nord, la numai 75 km sud de Salonic și 20 km de Muntele Olimp.
Plajele pitorești scăldate în ape albastre și păzite de munții din jur crează o senzație deosebită fiecărui vizitator, seninătatea peisajului și forța naturii sculptînd aici imagini de basm, specifice pentru o locație aleasă drept reședință a Zeilor Olimpului. În Pieria puteți beneficia de odihnă, distracție, tensiune și liniște în același timp.
În stațiunea Paralia Katerini veți găsi hoteluri mici și primitoare, cu o atmosferă familială, supermarketuri, magazine de suvenire, de confecții, de obiecte și articole de plajă, magazine cu blănuri și bijuterii. De-a lungul plajei se află numeroase restaurante și taverne tradiționale, cu preparate gustoase, la prețuri accesibile, dar și discoteci și cluburi de noapte. Serile și nopțile puteți sa vi le petreceți la cumpărături sau într-una din numeroasele discoteci, savurînd asortimentul de băuturi. Plajele sunt lungi, cu nisip auriu și ape curate, puteți practica sporturi nautice, să faceți mini-croaziere, scuba diving, în care puteți admira frumusețile ascunse și pești de diferite culori, iar pentru cei mai mici există tobogane de apă și “Luna Park”. Locația este extrem de favorabilă, permitînd vizitarea altor obiective foarte importante din Grecia. O excursie de o zi se poate organiza pînă în Atena, capitala Greciei, pentru a vizita faimosul Acropole sau se poate vizita Meteora, Muntele Olimp, Parcul Național Olimp (un loc ideal pentru turiștii pasionați de drumeții), castelul bizantin Platamonas și să savurați vîntul mării pe o croazieră. Fiind situată aproape de Muntele Olimp, stațiunea beneficiază de o climă placută, cu aer proaspat și curat. Sezonul începe în prima parte a lunii mai și se încheie în a doua jumătate a lunii octombrie.

De la

Preţ: 
587
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău
Tip Transport: 
Avia

De la

Preţ: 
258
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

Oferta, Hotel, POSEIDON PALACE 4* Grecia, Pieria

Țara: 
Grecia
/
Oraș: 
Pieria

Hotel Dion Palace Resort & SPA Bomo Club 5*, Pieria
*****

Hotelul Dion Palace Resort este construit la poalele legendarului munte Olimp, un loc invadat de istorie, langa orasul antic Dion, locul nasterii regelui Filip, tatalui lui Alexandru Macedon.

Află primul cele mai bune oferte