+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Paralia Katerini

 

   Paralia, numită și Paralia Katerini sau Paralia Katerinis, este o stațiune aflată în partea de vest a Mării Egee, de-a lungul Rivierei Olympia, în partea de nord-est a munților Olymp. La 7km de Paralia se află Katerini, orașul reședință a ținutului Pieria, provincia Macedonia. Denumirea "Paralia Katerini" înseamnă chiar "Plaja orașului Katerini". Plajele din Paralia Katerini își bucură turiștii cu un nisip fin, pe placul tuturor, fiind premiate de nenumărate ori cu Steagul Albastru. Foarte aproape de stațiune sunt și plajele Korinos,Olympiaki Akti sau Nei Pori. Stațiunea Paralia Katerini se remarcă prin frumoasa biserică ortodoxă de culoare albă, situată chiar pe promenada de la malul mării.
   Paralia Katerini este o stațiune ideală pentru relaxare, fiind potrivită și pentru copii, datorită facilităților speciale diverselor posibilități de divertisment. În Paralia este și un port cu facilități pentru iahturi și ambarcațiuni mici, camere de hotel din toate categoriile, multe restaurante și taverne ce vă oferă feluri de mîncare și muzică tradiționale, multe magazine, evenimente culturale și o viață de noapte bogată. Temperaturile sunt placute din mai pînă în octombrie sau chiar septembrie, apa fiind ideală pentru îmbaiere, cu temperaturi de 24 - 25°C. Aproape de Paralia Katerini se află Pudna, locul în care Filip II a obținut o mare victorie împotriva grecilor, precum și Dion, locul sfînt al macedonenilor, în care Alexandru cel Mare făcea sacrificii înaintea bătăliilor și locul din care Apostolul Petru a pornit în lume, pentru a propovădui creștinismul. Paralia Katerini este una dintre stațiunile mai mari din golful Thermaic. Alte stațiuni populare din riviera Olympia sunt Plaja Olympic, Korinos, Leptokaria.

De la

Preţ: 
350
EURO
Oraș plecare: 
Bucureşti
Tip Transport: 
Autocar

De la

Preţ: 
878
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

Grecia, Paralia-Katerini, HOTEL MEDITERRANEAN PRINCESS 4*

Țara: 
Grecia
/
Oraș: 
Paralia Katerini

Hotel Mediterranean Princess 4*, Paralia Katerini
****

Hotelul Mediterranean Princess**** din Paralia Keterini dispune de conditii moderne de cazare si facilitati deosebite.

De la

Preţ: 
978
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

Grecia, Paralia, HOTEL MEDITERRANEAN VILLAGE 5*

Țara: 
Grecia
/
Oraș: 
Paralia Katerini

Hotel Mediterranean Village 5*, Paralia
*****

Hotelul Mediterranean Village***** din Paralia Katerini este nou construit si este situat chiar pe plaja, oferind conditii ideale pentru o vacanta de vis.

Află primul cele mai bune oferte