+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Corfu

    Orașul Corfu - numit de greci Kerkira sau Kerkyra, este orașul capitala a insulei cu același nume. Orașul Corfu este o atracție turistică foarte importantă, avînd un rol major în dezvoltarea Greciei, încă din secolul VIII. Situat pe un promontoriu dominat de Fortul Vechi, pe coasta de est a insulei, Corfu este cunoscut și sub denumirea Kastropolis – Orașul Castel, datorită celor două castele fortărețe. În anul 2007, centrul istoric al orașului Corfu a fost declarat patrimoniu mondial de către UNESCO.
Orașul Corfu este împărțit în două, iar centrul istoric sau orașul vechi - Palaiopoli - se află în sectorul nordic, între piața Spianada și fortul nou. Spianada ocupă un loc central în oraș și a devenit piață publica din timpul ocupației franceze. De la britanici grecii au moștenit cricket-ul, competițiile ce au loc aici în timpul verii fiind unice în Grecia. Piateta este îconjurată de clădiri și monumente impozante, una dintre cele mai frumoase fiind Liston, o zonă construită în stilul Rue de Rivoli din Paris. Aici se află cele mai luxoase cafenele și restaurante de pe insulă.
   Orașul modern Corfu este unul dintre cele mai frumoase și mai elegante orașe din Grecia, fiind cel mai important port al insulei și cea mai populata localitate din Insulele Ioniene. Orașul a păstrat o mulțime de bijuterii arhitecturale din timpul dominațiilor siciliană, venețiană, franceză și britanică, amalgamul de stiluri arhitecturale conferind azi orașului un șarm unic și o atmosferă ce aminteșe de orasele italiene.
In afara de atractii turistice interesante, precum  fortaretele venetiene, Academia Ioniana, Palatul Sf Mihail si Gheorghe, Muzeul de arheologie, orasul Corfu are suburbii atractive. Kanoni se afla printre ruinele orasului antic, iar Mandouki este de o frumusete aparte.
 

De la

PRINDE REDUCERILE MAXIME Early Booking până 31.01.2017 - INSULA CORFU

Grecia toată este frumoasă, dar insula Corfu are ceva special. Este locul în care mitologia se împleteşte cu istoria, vechile tradiţii se contopesc cu noile obiceiuri, toate încadrate într-un peisaj de vis, cu ape cristaline, plaje nesfârşite de nisip sau golfuleţe misterioase, umbrite de plantaţii de măslini, chiparoşi sau citrice

De la

Oferta Zilei Insula CORFU zbor direct din Chisinau pe data de 30.08.2016

 
Enjoytravel te invita sa îți petreci vacanta  pe insula Corfu (Kerkyra in limba greaca) intr-o lumina turcoaz, formata din amestecul a doua culori: este cea mai verde insula a Greciei si are 30 de plaje distinse cu "Blue Flag";
 
Grăbește-te sa prinzi ultimele oferte pentru vacanta de pe Corfu cu Enjoytravel
 
  1. Hotel Memento St. Spiridon 3 *, HB – Tarif  444 euro / pers.
  2.  Hotel Memento St. Spiridon 3 *, AII  – Tarif  566 euro / pers.
  3. Hotel Mega , HB -  Tarif 446 euro / pers.

De la

Vacanta 2016 in Grecia pe insula Corfu , Hotelul Louis Corcyra Beach

Detalii oferta : Renovat în 2011 , Louis Corcyra Beach oferă cazare excelentă și o varietate de activități pe tot parcursul zilei , precum și restaurante cu mâncăruri speciale, este locul ideal pentru o vacanță de vară pe malul marii Ionice . 

Perioada sejurului: 23-30.08.2016 ;

Servicii incluse: 

  1. Bilet avia tur-retur ;
  2. Transfer aeroport-hotel-aeroport;
  3. 7 nopti/8 zile;
  4. Masa de tip ALL;
  5. Asigurare medicala;

  Tariful nu include:

De la

Corfu, Hotel Palamaki Beach Hotel

Detalii oferta : Hotel Potamaki Beach Corfu este situat la 16 km de aeroport, in statiunea Benitses, la 70 m de mare. Potamaki Beach ofera restaurant, 2 baruri, lobby, seif (contra cost), piscina exterioara, parcare, rent a car,

De la

Corfu , Hotel Marbella

Detalii oferta : Acest hotel este unul dintre cele mai luxoase stațiuni din Corfu , de asemenea oferă turiștilor o gamă largă de servicii de înaltă calitate și camere confortabile , un apartament cu o vedere frumoasă a naturale din jur .

De la

Insula Corfu cu zbor din Chisinau din 21.06.2016 !!!

Corfu (greacă Κέρκυρα - Kerkyra) este o insulă a Greciei, în Marea Ionică, aproape de coasta albaneză, de care este despărţită printr-o strâmtoare cu o lăţime de 3 până la 25 de km. Este de asemenea o Prefectură ce mai conţine o serie de insule mici din aporpiere printre care cele mai importante sunt insulele Paxoi şi Othonoi.

Perioada sejurului: 14.06.2016 - 21.06.2016

Belvedere Hotel 3* - 509 euro (ALL)

Corfu Village 4* - 512 euro (HB)

De la

Preţ: 
294
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

Hotel Mon Repos Palace 4* Grecia, Insula Corfu
****

Hotelul Mon Repos Palace*** este mobilat in stilul secolului al XVIII-lea si ofera conditii de cazare si facilitati deosebite. Este recomandat cuplurilor fara copii.

De la

Preţ: 
268
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău

Află primul cele mai bune oferte