+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Sf Constantin si Elena

Sf. Constantin și Elena este cea mai veche stațiune din Bulgaria și s-a dezvoltat încă de la începutul anilor 1900 datorită izvoarelor minerale și termale prezente pe teritoriul ei. Numele stațiunii vine de la mănăstirea cu același nume construită în zonă.Stațiunea Constantin și Elena este situată la 10 km de Varna și la 10 km de Nisipurile de Aur. Este una dintre cele mai dezvoltate stațiuni ale litoralului bulgăresc. Această stațiune este mai mult recomandată celor care doresc un sejur mai liniștit sau celor care doresc sa urmeze diverse tratamente. Atracțiile includ: mănăstirea Sf. Constantin și Elena, reședința regală de vară Euxinograd, parcul, podgoria și Grădinile Botanice Universitatea Sofia. Constantin și Elena este o stațiune mare din punct de vedere al numărului de hoteluri, sunt hoteluri de 2,3,4 și 5 stele. O parte dintre ele sunt renovate, însă nu toate, unele au rămas cu dotări mai vechi. Acest lucru se reflectă și în prețuri, cele nerenovate fiind mult mai ieftine. Pentru distracție și relaxare, în stațiunea Constantin și Elena sunt amenajate centre pentru a închiria biciclete, diverse ambarcațiuni și centre de scufundări. Sunt deschise mai multe baruri, pizzerii, pub-uri și restaurante.

De la

Oferta pentru familii cu 2 copii

Oferta speciala in Bulgaria, St. Constantine si Elena de la Enjoytravel!

Doar la noi procurand pachetul turistic in regiunea St. Constantin si Elena la cele mai bune hoteluri (All Inclusive Premium), aveti parte de reduceri grandioase: 2 adulti + 2 copii (pina la 13.99 ani) = 2 adulti.

  • Grand Hotel Varna 5* – 338 Eur
  • Dolphin Hotel 4* – 291 Euro
  • Hotel Lebed 4*- 291 Euro
  • Rubin Hotel 4*- 315 Euro

Tariful include:

De la

Oferta fierbinte! Hotelul Aqua Azur 4*!

Hotelul Aqua Azur este amplasat în stațiunea Sf. Constantin și Elena și oferă piscină interioară deschisă pe tot parcursul anului, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru de fitness, toate disponibile gratuit. Accesul la internet prin cablu în camere, precum și accesul la Wi-Fi în zonele publice sunt disponibile gratuit.

Centrul de wellness al hotelului, disponibil la un cost suplimentar, oferă cadă cu hidromasaj, saună, solar și tratamente de masaj. Alte facilități de agrement includ biliard și tenis de masă, de asemenea la un cost suplimentar.

De la

Bulgaria 2014! Oferta speciala! Hotelul Azalia 4* UALL

Azalia Hotel & Spa este situat pe coasta de nord a Mării Negre, în staţiunea Sf. Constantin şi Elena. Acesta este un complex hotelier modern care oferă o combinaţie unică de arhitectură alternativă, vedere pitorească la mare, plaje aurii şi centre spa.

Elegantul restaurant principal are o terasă în aer liber. Este situat chiar deasupra mării şi oferă vedere panoramică. Meniul include preparate moderne din bucătăria naţională şi continentală. Bufetele de mic dejun şi cină cuprind o varietate de mâncăruri. Este disponibil şi un meniu exotic à la carte.

De la

Oferta fierbinte pentru luna august! Bulgaria 2014!

Înconjurat de o grădină, Hotelul Aurora este situat în staţiunea Sf. Constantin şi Elena, la Marea Neagră. Acesta oferă camere cu TV prin cablu şi balcon, situate la câţiva paşi de plaja cu nisip.

Complexul Aurora Hotel cuprinde 2 clădiri. Multe dintre camere au vedere la mare şi toate au minifrigider şi baie cu cadă.

Restaurantul hotelului serveşte atât preparate internaţionale, cât şi locale, de tip bufet, pe tot parcursul zilei. La barul de la piscină sunt disponibile băuturi şi gustări.

De la

Cea mai buna Oferta pentru vara 2014 Hotel Azalia 4*

Hotel Azalia 4* reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Sfantul Constantin & Elena si se bucura de pozitionare exact pe plaja, la circa 350 m. de centrul statiunii. Marea majoritate a camerelor dispun de vedere la mare. 

De la

Preţ: 
242
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău
Tip Transport: 
Autocar

Oferta, Hotel Dolphin Marina 4* Bulgaria, Sfantul Constantin si Elena

Țara: 
Bulgaria
/
Oraș: 
Sf Constantin si Elena

De la

Preţ: 
235
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău
Tip Transport: 
Autocar

Oferta, Hotel Aqua Azur 4* Bulgaria, Sfantul Constantin si Elena

Țara: 
Bulgaria
/
Oraș: 
Sf Constantin si Elena

Hotel Aqua Azur 4* Bulgaria, Sfantul Constantin si Elena
****

Construit in anul 2005, Hotelul Aqua Azur**** ofera conditii si servicii foarte bune de cazare.

De la

Preţ: 
229
EURO
Oraș plecare: 
Chişinău
Tip Transport: 
Autocar

Află primul cele mai bune oferte