+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Antigua

Antigua este o insulă, parte a arhipelagului Antilele Mici, situat în Marea Caraibelor. Din punct de vedere politic aparține de statul Antigua și Barbuda cu capitala la Saint John’s.

Cel mai important lucru de ştiut despre Antigua este că oferă cu adevărat posibilitatea de a alege tipul de vacanţă preferat. Dar puteţi părăsi pentru câteva ore zona de confort şi face orice altceva doriţi. Antigua este o insula modernă , oferind restaurante galante, facilităţi mai bune de shopping şi hoteluri mai multe. Antigua are tot ce vă doriţi de la o vacanţă: plaje incredibile, plimbări cu vaporul în larg, drumeţii, pescuit şi tot ce înseamnă răsfăţ pentru un turist. Shoppingul în Antigua este scutit de taxe vamale iar în timp ce unii pot argumenta ca shoppingul nu este o prioritate pe insulă, alţii spun că ar fi o ocazie unică pentru a pleca acasă cu bunuri de calitate la preţuri avantajoase, pietre preţioase sau opere de artă.

Pentru iubitorii de activităţi în aer liber, multe dintre atracţiile din Antigua sunt naturale, inclusiv plajele, Devil's Bridge sau Mount Obama (cunoscut în trecut sub numele de Boggy Peak). Plimbările în zig-zag prin pădurea antiguană la 100 de metri deasupra nivelului mării sunt o modalitate interesantă de a face un tur, în timp ce există şi posibilitatea de a face excursii sau drumeţii la bordul unui caiac, fără ca vântul să vă răvăşească părul în timp ce exploraţi. Unele dintre cele mai frumoase privelişti le puteţi avea de pe Shirley Heights, folosit ca punct de observare de către armata britanică. Duminică seara, locul nu oferă doar decoruri pitoreşti dar şi o petrecere de muzică raggae, pentru oricine doreşte să participe. Şi nu uitaţi că în ultima săptămână a lunii aprilie, pe insulă se adună navigatori din întreaga lume, care sosesc pe cele mai frumoase fregate sau ambarcaţiuni din ziua de azi, pentru Săptămâna Navigatorilor (Sailing Week).

Află primul cele mai bune oferte