Tur Vinicol Castel MIMI, reduceri pentru copii*

530
MDL

Excursie ( fără degustare) - 350 lei/ persoana.

Program de activitate luni- sâmbată, începînd cu ora 9:00, ultimua excursie la 16:00

Copii cu vârsta cuprinsă între 5-20 ani excursia gratuită, prețul participării la masă este 250 lei

Excursie la Vinăria Chateau Vartely

115
MDL

  Compania  "Château Vartely"  este un producător de vinuri de înaltă calitate din cele mai bune specii europene de struguri, cultivate în zonele centrale şi sudice ale ţării. În decursul ultimilor patru ani, vinurile produse de Chateau Vartely, şi-au găsit un număr considerabil de amatori în toate colţurile lumii.

Vinăria EL CETERA

380
MDL

Excursia -  vizitarea complexului  "ET CETERA"

Vinăria PURCARI

450
MDL

Tur vinicol și degustare 

Vinăria BRĂNEȘTI

350
MDL

 

Vinăria Brănești este amenajatăa într-o veche mină de calcar,galeriile căreia se întind pe o distanță de 70 de km și sunt dispuse pe o suprafață de 75 de ha. Întreaga architectură este construită la adâncimea de 60 metri. Vinăria are aproximativ 800 ha de viță de vieaflate în coasta Orheiului Vechi, în satele Romanești și Tutoara.

 

Vinăria ASCONI

30
EURO

EXCURSIA – tur prin Vinăria ASCONI

Partea industrială -  secția de prelucrare a strugurilor, secția de păstrare a vinurilor, secția de îmbuteliere, secția maturare in butoaie, colecția de vinuri;

 

Excursie si degustare la Milestii Mici - orasul vinicol din cartea Recordurilor

300
MDL

Enjoytravel organizează excursii şi degustări la Mileștii Mici - o localitate situată la 20km la sud de Chişinău, în Raionul Ialoveni, Republica Moldova.

Excursie la Cricova - orasul subteran din coasta capitalei

410
MDL

Daca doriti sa mergeti in excursie la beciurile din Cricova, EnjoyTravel vă stă la dispoziţie pentru organizarea tururilor şi transport pentru grupuri.  Cricova este un oraș din sectorul Rîșcani, municipiul Chișinău, Republica Moldova, situat la 11 km de Chișinău.

Excursie la Pestera Surprizelor

200
MDL

Amatorii de a explora adâncimi o pot face şi în ţara noastră. Grota de la Criuleni, a doua ca mărime din Moldova, este numai bună pentru cei care vor să intre în rolul celebrului erou Indiana Jones.

Aici vin mai ales cei care vor să schimbe rutina urbană pe o aventură.

PADUREA DOMNEASCA (ZIMBRARIA+SUTA DE MOVILE+CHEILE BUTESTI) + LACUL COSTESTI + DEFILEUL DURUITOAREA

450
MDL

Cea mai mare rezervatie stiintifica din Moldova se gaseste in lunca Prutului de Mijloc, intr-o zona cunoscuta drept “Padurea Domneasca”, la aproximativ 185 km de Chisinau. Padurea din lunca Prutului, luata sub protectia statului din anul 1993, este una dintre cele mai valoroase din Europa,avand o suprafata  de 6039 ha, din care 3054 ha sunt paduri.