+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Karlovy Vary    Cunoscut mai ales sub numele său german, Karlsbad - Băile lui Carol, Karlovy Vary este un oraș cu o bogată istorie, care s-a bucurat de vizitatori de seamă încă de la înființarea sa în 1358.
Printre oaspeții de vază ai acestei stațiuni s-au numărat Petru cel Mare, Beethoven, Chopin, Schiller, Karl Marx si Goethe, care a revenit în Karlovy Vary de 13 ori.
Zona Karlovy Vary se remarcă prin izvoarele sale termale, datorită cărora orașul a devenit una dintre cele mai apreciate stațiuni din Europa. Aceste izvoare termale de temperaturi diferite au proprietăți medicale, fiind utilizate de persoane cu diverse afecțiuni. În total, există 15 izvoare, ideale pentru băi termale.
Karlovy Vary a avut încă de la înființare o bogată viață culturală, iar tradiția este continuată și astăzi prin galeria de artă și cele șapte muzee. Un loc aparte îl are Festivalul internațional de film ce are loc în luna iulie.

De la

Preţ: 
202
EURO
Город выезда: 
Кишинев

ОТДЫХ И ЛЕЧЕНИЕ В ЧЕХИИ !!!

Страна: 
Cehia
/
Город: 
Karlovy Vary

De la

Preţ: 
469
EURO
Город выезда: 
Кишинев
Тип транспорта: 
Autocar

Карловы Вары! Отель Manes II

Страна: 
Cehia
/
Город: 
Karlovy Vary

Отель MANES II. (2*), Карловы Вары
**

Лечебный курорт улучшает состояние здоровья взрослых, детей и подростков с заболеваниями пищеварительного тракта, метаболическими заболеваниями (печени, желчного пузыря, желчных путей, двенадцатипе

Hotel & SPA Panorama 4*, Карловы Вары
****

Здание отеля в стиле чешского классицизма было построено в 1829 году и полностью реконструировано в 200

De la

Preţ: 
398
EURO
Город выезда: 
Кишинев
Тип транспорта: 
Autocar

Чехия, Карловы Вары, Hotel & SPA Panorama 4*

Страна: 
Cehia
/
Город: 
Karlovy Vary

Подписаться на новости