+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Kemer

    Kemer era cîndva doar un sat mic și liniștit în provincia Antalya, între pădurile de pin din munții Tauros și apele de culoare turcoaz ale Mării Mediterane. După ce localnicii și-au dat seama că turismul poate fi mai profitabil decît pescuitul, Kemer a devenit o stațiune cosmopolitană. În centrul stațiunii Kemer se află o gamă largă de restaurante și baruri, asa cum este de asteptat de la un oraș de mărimea sa, iar exact în centru se află un port de ambarcatțuni unde poți servi o bautura rece și discuta chestiuni "marinărești". Există o mică plajă spre sudul stațiunii Kemer, blocată de cafenele și un parc acvatic cu multe distracții pentru copii. În nordul orașului este o plajă lungă cu o faleza de promenadă.

Kemer este și un loc potrivit pentru cei care nu preferă aglomerația. Puteți participa la excursii cu barca pe malurile Mediteranei sau la safari cu mașini de teren în munții Taurus.
Din Kemer se poate ajunge cu barca în vechiul oraș Phaselis, la 15 km. Cele mai multe ruine din perioada romană constau într-un port, zidurile unui castel, templul lui Zeus, drumul regelui Antonius și un teatru antic. Alte atracții turistice în zona Kemer sunt Canionul Göynük, izvoarele de munte din Ulupınar, orașul antic Olympos, focurile de la Chimera, scufundări în Trei Insule (Üç Adala), Stîncile Gemene (Ikiz Kayalar), plaja de 2 km din Golful Adrasan și Eco Parc (Yörük Parki). Pe coasta mării sunt și cîteva sate tradiționale care merită văzute – Beldibi, Kiriş, Çayova, Aslanbucak, Kuzdere, Beycik,Çamyuva, Göynük si Çıralı (4 km de plaja).

De la

Новогодние праздники в Турции! Лучшие предложения от Enjoy Travel!

Акция действует до 30.11.2014

26.12.2014

02.01.2015

09.01.2015

De la

Preţ: 
441
EURO
Город выезда: 
Кишинев
Тип транспорта: 
Avia

Отель Viking Nona Beach 4* Турция, Кемер
****

Отель Viking Nona Beach (прежнее название Regal Nona Beach)находится

De la

Preţ: 
441
EURO
Город выезда: 
Кишинев
Тип транспорта: 
Avia

Отель Greenwood Resort 4* Турция, Кемер
****

Хороший, уютный, спокойный отель располо

De la

Preţ: 
442
EURO
Город выезда: 
Кишинев
Тип транспорта: 
Avia

Отель Rose Resort 4* Турция, Кемер
****

Отель «Rose Resort 4*» — настоящий рай для пляжников и любителей активного отдыха.

De la

Preţ: 
459
EURO
Город выезда: 
Кишинев
Тип транспорта: 
Avia

LA MER ART HOTEL 5*, Кемер, Турция
*****

Отель «La Mer Art 5*» был построен в 1998 году, п

De la

Preţ: 
412
EURO
Город выезда: 
Кишинев
Тип транспорта: 
Avia

Подписаться на новости