+(373)22 925-529+(373)22 924-429
  • Română
  • Русский

Halkidiki-Kassandra 

    Kassandra este prima peninsulă a prefecturii Halkidiki, fiind considerată și cea mai dezvoltată zonă turistică din Halkidiki. Aici sunt facilități turistice bine organizate, hoteluri de lux și servicii de înaltă calitate.
În peninsula Kassandra puteți găsi frumoase plaje cu nisip și ape limpezi albastre, precum și păduri de pin presurate cu sate pitorești. În satul Patralona se află peștera cu același nume - o atractie importantă în Kassandra. Aceasta este situaă la poalele muntelui Katsika și prezintă interes din punct de vedere paleontologic. În această peșteră au fost identificate 34 de specii noi din faună și s-a descoperit cel mai vechi craniu de om. Toate aceste descoperiri se află acum în muzeul Universității din Salonic.
Satul Nea Potidea este construit pe urmele unei vechi așezări corintiene cu același nume. Locația este faimoasă datorită canalului Potidea ce separă peninsula Kassandra de parte continentală a Halkidiki. Pe țărm se află plaje minunate și sate pescărești precum Nea Fokea cu un turn bizantin scăldat de apele mării și din care puteți zări țărmul peninsulei Sithonia, satul tradițional Afyto, faimoasa stațiune de litoral Kalithea, în care se află ruinele templului Zeus Ammon, Kriopigi dispus în forma de amfiteatru, Polychrono cu plaje premiate cu "steagul albastru", Hanioti (Chaniotis) plin de vegetație, tradiționalul Pefkochori.
Zona costală cu satele pescărești Nea Skioni, Possidi și Siviri vă oferă plaje dantelate și mîncare cu specific marin, servită cu un vin bun, într-o atmosferă ospitalieră.
Pentru a avea o vacanta minunată, în care să vă distrați, peninsula Kassandra este cea mai bună alegere, aici viața de noapte este bogată, cu multe baruri și cluburi.

De la

Preţ: 
229
EURO
Город выезда: 
Кишинев

Отель Ana Maria Paradise 3*, Кассандра
***

Небольшой отель с уютной территорией с садом.

De la

Preţ: 
457
EURO
Город выезда: 
Кишинев

Отель Elinotel Apolamare 5*, Халкидики, Греция
*****

Изысканный и утонченный пятизвездночныйотель-бутик Apolamare является новым береговым отелем высо

De la

Preţ: 
235
EURO
Город выезда: 
Кишинев

Летний отдых в Греции! Отель ELINOTEL POLIS HANIOTI 3*

Страна: 
Grecia
/
Город: 
Halkidiki-Kassandra

De la

Preţ: 
179
EURO
Город выезда: 
Кишинев

Отдых в живописной Греции! Отель MENDI 4*, Кассандра

Страна: 
Grecia
/
Город: 
Halkidiki-Kassandra

Отель Mendi 4*, Кассандра, Греция
****

Тихий уютный отель для семейного отдыха.

De la

Preţ: 
142
EURO
Город выезда: 
Кишинев

Подписаться на новости